Stil Moda

Upečatljivi trend

Ova boja apsolutni je hit sezone, za vas smo izdvojili najbolje iz trenutne ponude u trgovinama: inspirirajte se svim nijansama mistične ljubičaste, pazite samo na jedno pravilo

Upečatljivi trend
329, 90 kn, Mango outlet
Pametni masazer lica-1499 kn, Douglas
580 eura, Mytheresa
1059 kn, vivre.hr
599 kn, Benetton
299, 90 kn, Zara
199, 90 kn, Zara
250 kn, Parfois
189, 90 kn, Bershka
119, 90 kn, Bershka
246 eura, Twinset

Raduje nas činjenica da ni ova jesensko-zimska modna sezona neće biti tmurna i turobna. Naprotiv, obilježit će je boje, od kojih jedna dominira - ljubičasta.

Ta pomalo mistična boja dat će poseban pečat vašem outfitu, pogotovo ako se odlučite da njome istaknete modne detalje poput cipela, torbi ili pak ručnog sata, zašto ne?

S obzirom na to da je ljubičasta poprilično upečatljiva, predlažemo da se odlučite samo za jedan odjevni komad u ovoj boji - bilo da je riječ o kaputu ili, primjerice, haljini.

Na raspolaganju su vam sve nijanse - od nježne lavande i lila do onih najtamnijih. Svakako vodite računa da u skladu s odjećom iskombinirate i make-up u nijansama ljubičaste, koji je već postao klasika u jesenskim i zimskim danima.

Ova boja posebno će doći do izražaja ako je kombinirate s crnom ili bijelom, a za odvažnije preporučujemo kombinaciju s kontrastnom žutom, s kojom zasigurno nećete proći nezamijećeno.

Za vas smo izdvojili najbolje iz trenutne ponude u trgovinama, inspirirajte se u našoj galeriji.

Naslovnica Moda