Stil Moda

Kraljice stadiona

Ultrašicama ideja ne ponestaje, izdanja su sve luđa: grudnjak optočen cirkonima večeras je hit, minijaturni bikiniji svijetle u mraku, nose se i krune; Pogledajte najbolja izdanja

Kraljice stadiona

Treći je dan Ultre, pa bi neki očekivali i da je manje blještavila, manje "outfita" za pamćenje u krugu oko splitskog Parka mladeži. 

Što, uostalom, možemo očekivati nakon što smo vidjeli baš sve? Gole noge i guze ugurane u najuže mrežaste čarape, bikinije pored kojih su i visoko izrezani jednodijelni kupaći kostimi izgledali čedno, neonske i latekst oprave, šljokice, cirkone, perike i kaftane... Sve je to zadnjih dana defiliralo ulicama Splita i zabavljalo domaću ekipu, unosilo živost i dijelove nekog drugog svijeta u stvarnost oblikovanu dosad "pristojnim" ljetnim haljinama.

Ili nam se percepcija promijenila ili nam sve kombinacije sad nekako čedno izgledaju. Pa i grudnjak optočen cirkonima možemo zamisliti kao sasvim "uredan" odjevni materijal, za izlazak...

Večerašnja porcija fotografija koje su naši reporteri bilježili donijela nam je možda nešto manje šljokica, ako bismo zbrajali baš svaki cirkončić, ali sve u svemu - nije razočarala. Djevojke su si ponovno dale truda, utegle u izdanja koja inače ne bi imale ni priliku pokazati.

Jedna je pak svojim svijetlećim izdanjem blještala u krugu nekoliko metara, nema tko ju nije primijetio... Nose se i krune, neke djevojke naprosto imaju stav "kraljice partyja".

No samo nek' se pleše, party do jutra izgledan je, ipak je sljedeći "tek" za godinu dana. Dotad možete pogledati najbolja dosadašnja izdanja u galeriji.

Naslovnica Moda