Sport Strani nogomet

na izlaznim vratima

Mandžukić dobio unosnu ponudu, klubovi se dogovorili, ali...: 'On definitivno nije sretan i njegovo 'DA' ovom poslu se još uvijek čeka'

na izlaznim vratima

Ako ćemo vjerovati talijanskim medijima, priča oko novog kluba Marija Mandžukića privodi se kraju.

Otkako je Maurizio Sarri jasno dao do znanja da više ne računa na hrvatskog napadača brojni su klubovi pokazali interes za Mandžinim uslugama, a najbliži transferu je katarski Al-Gharafa. Barem tako tvrdi Calciomercato, prema kojem je ovaj klub pobijedio konkurenciji iz svoje države - Al-Duhail i Al -Rayyan.

Pregovori su navodno uznapredovali, a Juventus bi za bivšeg Vatrenog trebao dobiti barem 10 milijuna eura.

Talijani su uspjeli saznati i koliko bi Mandžukić trebao zarađivati u novom dresu. Navodno se radi o šest milijuna eura godišnje, što je za milijun više od onog što trenutno zarađuje u Torinu.

"Napušta Juventus i približava se Kataru, ali Mandžukić definitivno nije sretan i njegovo 'DA' ovom poslu se još uvijek čeka. Iako je sada, u odnosu na prije nekoliko dana, puno izglednije da će do dogovora doći", zaključak je u tekstu s naslovnice Calciomercata.

"Istina je, on je za nas bio vrlo važan igrač, ali u dogovoru s trenerom i njegovim agentima svi smo odlučili da ne ode s nama na put u Firencu. Stigla je ponuda, ona je iz Katara" - priznao je Juventusov direktor Fabio Paratici talijanskim medijima još uoči gostovanja kod Fiorentine (0:0).

U Kataru, naglasimo, prijelazni rok traje do 30. rujna.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet