Sport Rukomet

tanki na crti

Spektakularan povratak zlatnog olimpijca: neprikosnoveni Zagrepčani za derbi protiv Nexea aktiviraju nekadašnjeg reprezentativca

tanki na crti

Ovim putem želimo Vas obavijestiti kako će proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac Igor Vori u petak 19. travnja još jednom obući dres Rukometnog kluba PPD Zagreb. Svjetski i olimpijski pobjednik, osvajač EHF-ove Lige prvaka istrčati će u dresu najboljeg hrvatskog kluba u sklopu 5. kola Premijer lige za prvaka na gostovanju kod našičkog Nexea.

Dvoboj dva najbolja hrvatska kluba na rasporedu je u 17:30 sati u Sportskoj dvorani Kralja Tomislava u Našicama.

- Igor je dijete ovog Kluba i već je nebrojeno puta dokazao da je vjerni vojnik na kojeg se uvijek možemo osloniti. Na polusezoni prijavili smo Igora Vorija i Tončija Valčića za eventualni nastup ukaže li se potreba, a budući da smo već neko vrijeme uslijed ozljede Leona Šušnje deficitarni na poziciji kružnog napadača, ocijenili smo da bi nam Igorove usluge dobro došle. Igor će sigurno nastupiti protiv Nexea, a za ostatak sezone ostaje na raspolaganju ukaže li se potreba - poručili su iz Uprave najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Rukomet