Sport Hajduk

riječ trenera

Igor Tudor iskomentirao današnju utakmicu i osvrnuo se na ozljedu Jaira: Ja sam baš zadovoljan, nastojat ćemo igrati na način na koji smo danas igrali

riječ trenera

Hajduk je u prvoj utakmici zimskih priprema odigrao 1:1 sa švicarskim Grasshoppersom, a trener Bijelih Igor Tudor nije krio zadovoljstvo predstavom svoje momčadi.

- Rezultat je u ovim utakmicama uvijek najnebitniji. Ja sam baš zadovoljan. Mislim da je bilo baš dobro, s obzirom na to da je u pitanju novi sustav i novi stil igre i da je tek prošlo deset dana od početka priprema. Nastojat ćemo igrati na način na koji smo danas igrali.

Tudor je bio zadovoljan i energijom koju je njegova momčad prikazala i visokim presingom koji je funkcionirao dobro.

- Nekim igračima treba malo više, nekima malo manje, ali momci rade baš dobro. Svi su veliki profesionalci, nemam nikakve zamjerke i siguran sam da će ići sve bolje.

Strateg Bijelih otkrio je i plan za preostale tri pripremne utakmice, prvi je na rasporedu Honved.

- Radimo sve po planu, cilj nam je da u prvoj prvenstvenoj utakmici dočekali u optimalnom stanju. Ima malo i umora u nogama, jučer smo radili jako i vidjet ćemo u idućim utakmica kako ćemo iskombinirati minutažu, jer ćemo vjerojatno u posljednjem susretu protiv Dinamo Kijeva odigrati s istom ekipom 90 minuta.

Jairo je susret napustio u prvom poluvremenu zbog ozljede, Hajdukov trener je bio pozitivan u svom odgovoru na pitanje o stanju Brazilca.

- Vidjet ćemo nakon pregleda. Mislim da ozljeda nije ozbiljnije prirode, jer ga ne boli previše. Ja sam optimist po tom pitanju - zaključio je Tudor.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk