Sport Hajduk

mercato

Zadnjeg dana prijelaznog roka u Hajduku rade punom parom: Bradarić je na korak do Poljuda, a spominju se i imena dvojice bivših igrača Bijelih

mercato

Filip Bradarić i tko još... Malo nam je samo jednog najavit danas za pressicu u Poljudu u 16 sati, plan je da Hajduk predstavi zadnjeg dana prijelaznog roka pojačanje, prinove.

Smatra se da bi to mogla bit čak dvojica, Filip Bradarić je u tijeku s razmjenom papirologije s Cagliarijem nakon što je nagovorio i predsjednika Tommasa Giulinija da ga prepusti Hajduku do ljeta 2020. godine, nije li to sve gotovo, a onda...

Ima još kombinacija, netko možda “low cost”, za popunu, možda i nije za prvih 11, možda je to desni bek iz lagera ponuđenih, pričekajmo.

Ali, može bit i još neki bingo, kuloari se ne mire sa činjenicom da to ne bi mogao bit Ivan Strinić, zašto ne, zašto se barem do zime Strinić ne bi parkirao u Hajduku? Mogao bi, možda se dogovore, ima nagovaranja, a za Strinića današnji “dead-line” ne igra, Strinić ima sve papire u džepu i slobodne ruke i noge, može se i naknadno registrirat.

Zanimljiv je spomen Svena Tina Sušića, Burićeva i Brbićeva centarfora iz prvog im mandata, Sušić se spominje, u Bijelom salonu u poluvremenu utakmice Hajduk - Dinamo, ideja je pala, raste, je li na plodnom tlu, sve se može preko noći odviti, Sušić je zadnje vrijeme bio u Nizozemskoj, VVV Venlo. Kontakti? Hoće li ih potvrditi? Ili Marcus McGuane, predomišlja li se još?

Obećanje je da će danas čelnici otvoreno pričati o mnogim kombinacijama, što su bile i što jesu, pa i o tome kako su kontaktirali Franka Andrijaševića, tko je sve ponuđen iz Italije, koliko su (bili) blizu Jallow i Galabinov, eno ih u talijanskoj serie B...

Filipa Bradarića kuvertiramo kao pojačanje u dolasku koje (već) priprema papirologiju da danas do ponoći bude uredno registriran za Hajduk.

Press je popodne, otvoren razgovor i otkrivanje karata. Puštamo gušt iznenađenja do zadnjeg trena, jer “bijeli” nastoje prirediti iznenađenje, nastoji se poentirati, u zadnji čas, efektno!

Kao što su i Dinamo svladali sa 1:0, a nitko to unaprijed ne bi rekao, ne bi tvrdio...

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk