Sport Hajduk

pod bijelim barjakom

Proživite ponovno jedan od najvećih trilera koje je Poljud vidio: Hajduk - Sparta u subotu na Zvončacu; Dođite na veliko druženje igrača i navijača

pod bijelim barjakom

Bila je to jedna od najvećih triler utakmica što ih je Poljud vidio i doživio. Ulog ogroman, polufinale Kupa UEFA-e, a prolaz izboren duboko u drugom produžetku, u 119. minuti.

Nevjerojatnim zgoditkom legendarnog Bake Sliškovića iz slobodnog udarca, iskosa, gotovo iz aut linije... Za ukupnih 2:1 protiv praške Sparte.

Poljud je eruptirao, 50 tisuća gledatelja uživo je svjedočilo spektaklu. Najprije je Ivan Gudelj u 18. minuti neutralizirao prednost češke momčadi, a potom je Slišković postigao jedan od najvažnijih pogodaka u bijelom dresu.

Veliku pobjedu Bijelih iz 1984. godine zajedno ćemo ponovno proživjeti u subotu 24. kolovoza na Zvončacu, zajedno s akterima toga dvoboja, poručuje hajduk.hr.

Cijeli program počinje već od 18 sati, bit će to veliko druženje igrača, bivših i aktualnih, navijača, sasvim dovoljan razlog da budete dio događaja pod zajedničkim nazivom - ''Pod bijelim barjakom''.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk