Sport Hajduk

loša statistika

Ovo mora biti nekakav rekord: Jakoliš je u 109 utakmica dobio pet crvenih kartona, a jučer mu nije bilo prvi put da je isključenje zaradio brzo nakon ulaska

loša statistika

Marinu Jakolišu je isključenje protiv Slaven Belupa već peto u karijeri koja je realno tek na svom početku. Za napadača to su velike brojke. U samo 109 odigranih klupskih utakmica (ne računajući mlađe reprezentacije) pet puta je morao ranije u svlačionicu.

Uz isključenje u Koprivnici dva puta je isključen kao igrač belgijskog drugoligaša Virtona gdje je bio na posudbi, a dvaput kao igrač austrijske Admire. U prvoj situaciji je kao igrač Virtona zaradio drugi žuti karton već u 38. minuti utakmice, a u drugoj direktni crveni u 68. minuti. Kasnije je u Admiri ponovio slične situacije. U prvoj koja neodoljivo podsjeća na nedjeljnu je u rujnu 2017. godine nakon što je ušao u igru u 65. minuti zaradio dva žuta kartona u samo sedam minuta, u razmaku od samo dvije minute (70. i 72.). Godinu kasnije dobio je kao starter dva žuta kartona u razmaku od samo minute i u 66. minuti je ostavio suigrače na cjedilu.

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk