Sport Hajduk

Ne igra, a nije ozlijeđen

Na izlaznim vratima Poljuda: očito se kao igrač čiji forte nije igra u oba smjera ne uklapa u ideje i zahtjeve trenera Burića

Ne igra, a nije ozlijeđen

Još jednom se Adam Gyurcso nije našao u kadru za gostujuću utakmicu što je samo još jedan pokazatelj kako je mađarski nogometaš na izlaznim vratima Poljuda. Nakon susreta kod Varaždina ni na ovom gostovanju u kadru za utakmicu nije bilo Gyurcsa, nije ni otputovao u Koprivnicu.

U prošlom domaćem susretu protiv Lokomotive njegovo ime se našlo u zapisniku, ali nije s klupe ulazio u igru. Od njegovog prošlog nastupa prošlo je više od 20 dana, a nije ozlijeđen. Sve je izglednije kako će se u slučaju adekvatne ponude klub i igrač rastati. Očito se Gyurcso kao igrač čiji forte nije igra u oba smjera ne uklapa u ideje i zahtjeve trenera.

Nogometaši Hajduka nastupili su u trećoj garnituri dresova, popularnim retro lavanda dresovima napravljenim po uzoru na one iz 1912. i 1913. godine. Ovo je druga utakmica, drugo prvenstveno gostovanje na koje su igrači splitskog kluba istrčali u toj kombinaciji, nakon susreta kod Varaždina prije dva tjedna.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk