Sport Hajduk

bjelanović otkriva

Nekad suigrači, sada suparnici: 'Talijanska je to škola, i s te strane nam neće biti lako. Nema opuštanja, Hajduk će biti pravi'

bjelanović otkriva

Sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović srest će ponovno svog nekadašnjeg suigrača, naime Giovanni Tedesco, trener malteške Gzire bio je zajedno s njim u neka doba igračke karijere u Italiji:

- Bili smo mjesec dana zajedno u Perugiji, a onda zajedno i u Genoi. Ja sam otišao u Genou i on za mnom. Ne, nismo se čuli, nisam ga nazvao sad kad nas je ždrijeb UEFA namjerio zajedno.

Ipak, poznate ga, je li točno da je on trener bunkeraš?

- Poznam Tedesca kao igrača, ne znam ga iskreno kao trenera, ali se radi stvarno o kvalitetnoj osobi, kao igrač je bio lider, imaoje te liderske osobine, kapetan u svim momčadima gdje je igrao. Vjerojatno i kao trener zna sigurno dobro pripremiti momčad, to je talijanska škola i s te strane nam neće biti lako.

Treba upozoriti igrače da opuštanja nema?

- Ne treba ići s floskulama kako svi igraju nogomet. Mislim da je naš stožer sasvim dobro upoznat s problematikom potcjenjivanja i nećemo ništa prepustit slučaju. Mislim da smo mi tu pravi i da neće apsolutno biti nikakvih problema.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk