Sport Domaći nogomet

ražestio istok

Milić iskren: Očekivao sam zvižduke na Maksimiru, Dinamu želim sreću u Europi, a u nedjelju srce kuca za Hajduka

ražestio istok

Dinamove navijače tijekom utakmice s Anderlechtom nije toliko uzbudila nijedna akcija njihovih ljubimaca koliko situacije u kojima bi lopta bila u posjedu Antonija Milića!? Svaki puta kada bi loptu šutnuo lijevi branič Anderlechta i povremeni hrvatski reprezentativac posebice bi se ražestila publika na istočnoj tribini maksimirskog stadiona.

Ne, nije ''problem'' u činjenici što se radi o bivšem nogometašu Hajduka već Miliću domaći navijači nisu mogli oprostiti incident u 15. minuti kada je igrač Anderlechta ušao u klinč s Izetom Hajrovićem (usput, napadač Dinama je inicirao sukob). Zbog neprimjerenog ponašanja obojica su dobili javnu opomenu. Za Hajrovića, to je treći, isključujući žuti karton. Njega neće biti u Dinamovom sastavu u prvoj proljetnoj utakmici 14. veljače iduće godine.

- Nemam s tim problema. Očekivao sam zvižduke. Čak mi je i drago da se publika vratila u Maksimir. Bolje nego da je tišina na stadionu. Hajrović? Malo me udario. Ali, sve su to sitne provokacije, u žaru borbe. Ništa strašno. Dinamu čestitam na odličnoj sezoni i želim Zagrepčanima uspjeh u daljnjem natjecanju. Ali, ne i u nedjelju. U derbiju će moje srce biti na strani Hajduka – kazao je Milić.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet