Sport Dalmacija u balunu

mirne vode

Stanovima se nakon dugo vremena prolomio pljesak: Repić ispunio svoj planirani scenarij

mirne vode

Stanovima se nakon dugo vremena prolomio pljesak, jer je Zadar stigao do iznimno važne pobjede kojom se dobilo podosta mira u nastavku sezonu. Zapravo, dogodio se scenarij kojeg je uoči utakmice priželjkivao Antonio Repić, a to je bijeg iz "crvene zone". Sve je svoje želje Repić začinio s dva pogotka koja su doista bili plod dvije gotovo istovjetne akcije.

Kod prvoga Knežević je pronašao Župana ovaj Repić koji je pogodio donji lijevi kut vratara Sušaka. Drugi je izvrsna reakcija Llanosa čija je lopta u pravom trenutku došla do Begića koji je desno od sebe uočio Repića koji je majstorski zakucao u mrežu.

Sesvećani su u nekoliko navrata pokušali do gola, međutim, nije bilo preciznosti. I onda nakon posve mirne utakmice, gostima je poraz teško " pao na želudac", pa su se odlučili na verbalni obračun koji se s travnjaka preselio ispred svlačionica.

Pomoćni trener Zadra, inače mirni čovjek Zvonimir Jurić na sve je načine želio smiriti situaciju , ali se namjerio na žustrog Dušana Jokovića. Srećom sve se završilo bez izrazitijeg incidenta.

Stanovi

Zadar - Sesvete 2:0 (1:0)

ZADAR - Stadion " Stanovi". Gledatelja: 408.  Sudac: Marino Majstrović( Split) - 6,5.

Strijelci: 1:0 Repić( 31) , 2:0 Repić (79).

Žuti kartoni : Knežević ( Zadar), Ćosić , Markota( Sesvete).

Najbolji igrač: Antonio Repić ( Zadar).

ZADAR: Bender (7), Surać (7), Jerbić (7), Ikić (7), Muić (7), Pranić (7), Župan (7)(od 64. Llanos 7 ), Jurić (7), Begić (7)(od 86. Kulaš - ), Knežević (7)( od 72. Iveljić - ) , Repić (7,5).

SESVETE: Sušak (6), Majcenić (5,5), Joković (5), Vranjković (5,5)( od 66. Goić - 5,5 ), Sunagić (5,5), Markota (5,5)(od 77. Brezina - ), Ćosić (5,5), Mikulić (5,5), Drmić (5,5)(od 66. Zenko 5,5), Geljić (5,5), Džijan (5,5).

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu