Prilozi Prostorija

Zaboravljeni trend

Neka proljeće zavlada vašim domom: ove sitne preinake neće opteretiti džep ni oduzeti vrijeme, a unijet će prijeko potrebnu živost

Zaboravljeni trend

Nakon što su vam prostoriju krasili metalni detalji, ptičji uzorak ili pak onaj prugasti, došao je red na cvijeće, koje je uvijek dobrodošlo unutar vaših kvadrata, osobito sada kada su temperature konačno u porastu!

Ne brinite se, riječ je o preinakama koje neće opteretiti ni vaš džep ni vaše vrijeme, a koje će u samo nekoliko minuta osvježiti vaš dom.

Cvjetni uzorak idealan je za one čiji je interijer uglavnom jednoličan i jednobojan, pa će ga šarenilo tratinčica, gerbera, ljubičica i ruža razveseliti. Da vam odmah olakšamo ovaj proces, detalji koji će, kao i obično, najlakše unijeti promjenu jesu jastuci. Na postojeće jastuke navucite šarene jastučnice koje će unijeti novu dimenziju u dnevni boravak.

Dovoljno je da u vazu ubacite neki cvijetak i vaša šarena misija može početi.
 

 

Oduševio nas je i ovaj prekrasni, masivni svijećnjak koji je toliko efektan da će razbuditi i one najdosadnije prostorije.

Zastori su isto dobitna kombinacija kad je u pitanju preuređenje stana "na brzaka", dok ćete nešto trajniju i svakako upečatljiviju promjenu unijeti zidnim tapetama floralnih motiva. Takav će "statement" detalj bez sumnje unijeti neku novu atmosferu.

Prostor možete oplemeniti i staklenim ili drvenim detaljima koji se odlično ljube s cvijećem. Krevet prekrijte veselim plahtama i s lakoćom utonite u san. Izvadite i teglice koje ćete oslikati motivom omiljenog cvijeća. Fotografije s vjenčanja, putovanja ili zabave umetnite u cvjetne okvire ili zakačite na vrpcu. Od latica napravite vijenac, te ga objesite iznad kauča ili kreveta. Vazu napunite vodom i pospite laticama. Osim što će efektno izgledati, učinit će vaš stan mirisnim.

 

 

 


Poigrajte se i šarenim tepisima ili stazama koje ćete postaviti na pod. Nemojte se bojati, već dopustite šarenilu da zavlada... Kad je cvijeće u pitanju, više zaista može biti više...

Naslovnica Prostorija