Prilozi Prostorija

OPREMANJE APARTMANA

S Lidlom do odmora iz snova

OPREMANJE APARTMANA

Od četvrtka, 19. travnja, pa sve do isteka zaliha, ne propustite jedinstvenu Lidlovu ponudu za opremanje apartmana. Moderno opremljen apartman omogućit će vašim gostima odmor iz snova. Udoban jastuk i mekana posteljina, besprijekorna kupaonica i dobro opremljena kuhinja samo su neki od razloga zbog kojeg će se gosti osjećati kao kod kuće te bezbrižno uživati u sunčanim danima. Kako biste se na vrijeme pripremili za nadolazeću sezonu te kako bi vaš apartman zablistao – ponuda iz Lidla dostupna je po izuzetno povoljnim cijenama.
Iz ponude izdvajamo prekrasan set posteljine od čistog pamuka, prikladan za sušilicu, što uvelike pomaže i ubrzava posao, a dolazi u raznim uzorcima. Za savršenu kupaonicu Lidlova ponuda je raznolika – od multifunkcionalnog tuša, teleskopskog regala za kupaonicu koji se sastoji od tri košare za odlaganje s podesivom visinom. Hit proizvod je svakako set za tuš koji sadrži kliznu šipku s teleskopskim izvlačenjem, tuš ružu, tuš slušalicu, crijevo za tuš, termostatsku miješalicu te materijal za montažu. U Lidlovoj ponudi su i razni ručnici od frotira od čistog pamuka, tepih za kupaonicu od mekanog materijala s protukliznim dnom, otirači, košare za rublje, a tu su i zavjese za tuš raznih motiva koje će ukrasiti svaku kupaonicu. Vesele vješalice za vrata svakako će biti od koristi, kao i ocjeđivač za posuđe, umetak za pribor za jelo ili šareni stolnjaci koji su odlični za održavanje. Lidl je za vas pripremio i bogatu ponudu W5 proizvoda kako bi vam olakšao svakodnevno čišćenje. Čišćenje uistinu ne mora biti dosadno i naporno, pogotovo kada posegnete za adekvatnim proizvodima.
Ova odlična ponuda vrijedi za iduće Lidlove trgovine: Biograd na moru, Crikvenica, Dubrovnik, Imotski, Krk, Makarska, Medulin, Metković, Novi Vinodolski, Ploče, Pula, Rijeka-Kukuljanovo, Rijeka-Pećine, Rijeka-Škurinje, Rovinj, Supetar, Šibenik-Ražine, Trogir, Vodice, Zadar-Gaženica te Zadar-Maslina.
 

Naslovnica Prostorija