Prilozi Prostorija

Razveselite dom cvrkutom

Dom vam žudi za trendi osvježenjem? Napravite mjesta za kolibriće, papige i rode!

Razveselite dom cvrkutom
Marc Barral Baron /www.erismann.de
Marc Barral Baron /www.erismann.de
www.erismann.de
www.cole-and-son.com
www.muriva.com
Art print beauty /www.etsy.com
Jon Day/www.cole-and-son.com
www.as-creation.com
www.urbanoutfitters.com
www.urbanoutfitters.com
www.arthouse.com
James Baker/www.etsy.com
Mathieu Challieres
www.vintagewallpapers.be
James Baker/www.etsy.com

Nakon duge i hladne zime, konačno je provirilo sunce, koje nas automatski mami da posegnemo za šarenim bojama i nešto veselijim tonovima. Osim toga, tjera nas i puni idejama kako da unesemo minimalne, džepu prihvatljive promjene u prostor u kojem boravimo.

www.arthouse.com


Dajemo vam zeleno svjetlo da pospremite detalje kao što su pahuljice, sobovi, drvca cimeta i ostale zimske ukrase, kojima ste, shodno našim brzinskim, kreativnim savjetima, ugrijali prostoriju. Ovaj je prvi proljetni vikend stoga idealno vrijeme da smislite kako ćete u dom unijeti proljeće.

 

www.rasch-tapeten.de


Jedva čekamo da cvijeće procvjeta i da u vazu smjestimo mirisne vjesnike proljeća, a dok oni ne dožive svoju transformaciju, mi smo se, shodno trendovima, dosjetili kako da ovaj put uredite omiljeni kutak. Ovaj su nam se put kao neupitan trend nametnule ptice.

 

 

www.urbanoutfitters.com


Kolekcije Lorne Syson, Mathieua Challieresa, Jamesa Bakera i drugih izvrsna su inspiracija za promjene. Uzor su im bile ptice, pa su se poigrali rodama, flamingosima, kolibrićima, sovama i ostalim pernatim stvorenjima, kojima predlažu da ukrasimo domove. Kao i svaki put, neka su vam baza jastuci, zavjese, skulpturice, lampe, okviri za slike, te čaše, prekrivači ili posteri, a odvažnijima toplo preporučujemo samoljepljive zidne tepate, kojima ćete bez sumnje postići onaj šik izgled kojem težite.

 

 

 


Kako biste osvježili spavaću sobu, nabavite posteljinu oslikanu šarenim pticama. Vesele boje će, sigurni smo, pospješiti brže ustajanje iz kreveta. Poviše radnog stola ovjesite mali poster koji će vas podsjetiti na buđenje prirode. Ono što je pod obveznim jest da u prostor unesete što više zelenila, koje će odlično odgovarati uz ove ptičje uzorke.

 

 

Mathieu Challieres


U prozirne, staklene teglice i vaze ubacite zelenilo i uživajte u miru, a kako biste začinili atmosferu, upalite mirisnu svijeću koja će s proljećem probuditi sve u vama. Zgodni su nam se učinili i zidni tapeti, pa imajte na umu i tu varijantu. Ovo će izvrsno doći u vaš minimalistički uređen prostor te će oživiti sterilnu atmosferu. Neka dominiraju žuta, zelena i narančasta.
Pokušajte svoju oazu pretvoriti u malu džunglu, jer ćete tako zaželjeti dobrodošlicu veličanstvenoj, probuđenoj prirodi.

 

 

Naslovnica Prostorija