Prilozi Prostorija

Osvježite dom

Ovim dekorativnim komadima nikako ne možemo odoljeti: izgledaju prekrasno, 'podignu' svaki interijer, a ne koštaju mnogo 

Osvježite dom

Izgled vašeg doma, posebice soba za spavanje i dnevnog boravka možete osvježiti jastucima ili pak jastučnicama. Ovi dekorativni i funkcionalni artikli idealno su rješenje ako želite unijeti promjene u interijeru u kojem boravite, makar one najmanje, bez velikih financijskih izdataka.

S novim bojama, uzorcima i materijalima jastuka ili pak jastučnica možete promijeniti imidž svoje sofe, dekorirati krevet ili stolice u blagovaonici. S tim novim detaljima unijet ćete svježinu, udobnost, te atraktivniji izgled od dosadašnjeg koji vam je očito dosadio čim vam treba promjena.

Kako ih odabrati, ovisi o vama. Na raspolaganju vam je zaista širok spektar boja, uzoraka, dimenzija, pa slobodno pustite mašti na volju. Iako nije pravilo, zgodno je kombinirati različite boje jastuka od podloge (prekrivača ili nečeg sličnog) kako bi ih istaknuli.

Na jednobojnim sofama i foteljama odlično će izgledati šareni jastuci, s raznobojnim printom, žarke boje. Jastuke u spavaćim sobama možete uskladiti s bojama zavjese, s bojom tepiha ili s nekim ukrasnim detaljima. Za mladenačke sobe svakako birajte vesele uzroke. Hoćete li imati velike ili male jastuke, ovisi o vama. Veliki su moderniji, no mnogi će kombinirati obje varijante.
U svakom slučaju, jastuci su odlična ideja za male, ali značajne promjene u prostorijama koje donose pravo osvježenje.

Naslovnica Prostorija