Dana 24.III.2018. navršava se tužnih mjesec dana otkako nas je napustila naša voljena

FRANKA JERČIĆ

ud. Marka rođ. Goić
Srdačno zahvaljujemo svima koji su nam se pridružili u tugovanju i molitvi za dragu pokojnicu te njenom dostojanstvenom ispraćaju: prvenstveno našoj velikoj široj obitelji i brojnim prijateljima koji su nam pomogli u teškim trenucima, svećenicima koji su uz našeg barba Stanka za nju molili i slavili Euharistiju: don Pavi Gospodnetiću, padre Ivu Plenkoviću i don Juri Martiniću, mještanima koji su očistili mjesto od snijega, svima koji su usmeno i pismeno izrazili sućut. Zahvalna je obitelj Jerčić Počivala u miru Božjem.
Dana 25.III.2018. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni

RADE DRAGIČEVIĆ

Od srca hvala svima koji su bili uz nas u najtežim trenucima. Hvala rodbini, prijateljima, susjedima i znancima, hvala na svakom zagrljaju, toploj riječi utjehe, stisku ruke. Hvala Vam na dostojanstvenom ispraćaju, hvala svima koji su ga voljeli i poštovali. Hvala i tebi dragi naš Rade na ljubavi i dobroti kojom si nas darivao, hvala ti što si nas učio kako pošteno raditi i živjeti. Zahvalni što smo te imali, bit ćemo ponosni na tebe dok živimo. Za sve što dolazi, falit ćeš nam. Tvoji najmiliji Počivao u miru Božjem.
" Na svom koncu mjesto u prah prijeđi sav u zvijezde!" Prije mjesec dana zauvijek smo se oprostili od naše Seke, od voljene žene, majke, bake, rodice i prijateljice. Hvala ti Seko, hvala za svaku toplu riječ, svaki zagrljaj, svaki osmijeh. Tvoja toplina će zauvijek obavijati naša srca.

SOVJETKA PERIŠIĆ - SEKA

1942. - 2018.
Veliko hvala svim djelatnicima KBC-Split, Doma zdravlja Supetar, Hitne službe, dr. Petrić-Miše, dr. Vuković, dr. Glavaški, dr. Živković, hvala našim časnim sestrama, posebno dragoj Matei, hvala našoj Stanki, svim kolegama i poslovnim partnerima, rodbini, prijateljima, kumovima, mještanima Selaca koji su našu Seku ispratili, izrazili sućut usmeno i pisanim putem te okitili cvijećem njezino počivalište. Veliko, veliko hvala našoj Slavki, Milki, Koki i obitelji Bašić, našoj Keti i obitelji Trutanić, našoj požrtvovnoj Tei, Danijeli, Ivanu, Miri i Nikši. Veliko hvala klapi Contra, našem selačkom prijatelju Peru Boškoviću i Zboru crkve Krista Kralja koji su pjesmom ispratili našu voljenu. Veliko hvala don Andru, a posebno i veliko hvala našem velikom i vjernom prijatelju don Stanku za svaku riječ napisanu u oproštajnom govoru. Dotaknuli ste nam dubinu duše svakim slovom, opisali ste Seku baš onakvom kakva je i bila, snažna žena čvrste ruke i uma i velikog srca, žena koja je znala voljeti i bila voljena. Spavaj Seko naša, uvijek si s nama u našim srcima i mislima. Tvoji Dušan i Neno s obitelji
Navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustila draga teta

IVA MARKOVIĆ

ud. Ante
Zahvaljujemo se svim dobrim ljudima koji su sa vjerom u Boga ispratili našu pokojnicu. Posebno hvala našem župniku i osoblju staračkoga doma "LJUBAS". Hvala svima koji su o njoj vodili brigu. Zahvalni sinovci Zoran s obitelji i Milan Počivala u miru Božjem.
Dana 23.III.2018. navršava se tužnih mjesec dana od kad nas je napustio naš voljeni suprug, otac, nono, svekar, konjad

NIKŠA (NIKO) VOJKOVIĆ

1951. - 2018.
Ovim putem zahvaljujemo svima koji su nam pomogli u teškim trenucima, usmenim i pismenim putem izrazili sućut i dostojanstveno ispratili našeg voljenog u velikom broju na vječni počinak. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.