Prošao je mjesec pun tuge i boli za voljenom majkom i kćeri

ZORICA ROSIĆ

Zahvaljujemo rodbini, susjedima, prijateljima i odvjetnicima iz Splita. Zahvalni sin Dino i majka Ljubica Počivala u miru Božjem.
Dana 17.X.2018. navršava se 40 dana od prerane smrti našeg dragog

TOMISLAV BARIĆ

Dragi Tomislave, hvala ti za ljubav i dobrotu koju si nam pružao. Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima koji su bili uz nas i izrazili usmene ili pismene riječi utjehe te dostojanstveno i s ljubavlju ispratili našeg dragog Tomislava na vječni počinak. Hvala don Vladi, don Petru i don Mati što su sudjelovali u ispraćaju a posebno zahvalu upućujemo našem župniku fra Željku Toliću na lijepim i dirljivim riječima oproštaja. Sv. misa zadušnica služit će se 20.X.2018. u 16 sati u crkvi Presvetog Trojstva u Slivnu. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 16. listopada navršava se mjesec dana otkada nas je napustio naš voljeni suprug, otac, dida i punac

ANTE KLARIĆ

1934. - 2018.
Dirnuti pažnjom koju su nam iskazali u trenutcima naše tuge zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i znancima. Hvala liječnicima i medicinskim sestrama s Odjela onkologije, urologije i gastroenterologije KBC-a Split na brizi i skrbi. Veliko hvala svećenicima ocu Jozi Čirku i don Draženu Baliću. Iskreno i od srca hvala našim Drvenčanima koji su ga dostojanstveno ispratili u život vječni. Do ponovnog susreta u Kraljevstvu nebeskom čuvali te anđeli! Tvoji najmiliji Počivao u miru Božjem.