Dana 14.XII.2018. navršava se tužnih mjesec dana otkada nas je zauvijek napustio

DRAGIMIR (DAMIR) SINOVČIĆ

Ovim putem želimo zahvaliti svoj rodbini, prijateljima i znancima koji su bili uz nas u tim bolnim trenucima i na posljednji počinak ispratili dragog nam supruga, oca, brata, svekra i nonota. Svaka vaša riječ podrške, iskreni zagrljaj i topla ruka sućuti, pomogli su da se suočimo s istinom i da skupimo snage za sve što slijedi, svjesni kako više ništa neće biti isto, ali još svjesniji koliko je traga naš dobri Damir ostavio u svima nama. Zahvalna supruga Tončica, sinovi Ivica i Matko sa suprugama i djecom, braća Jaki i Ivica s obiteljima, sestra Seka s obitelji, te punica Jakica i šura Pero s obitelji
Prošlo je tužnih mjesec dana od preranog odlaska našeg voljenog

MATEO JUKICA

29.III.1992. - 14.XI.2018.
Dirnuti iskazanom pažnjom, poštovanjem, suosjećanjem i dostojanstvenim ispraćajem našeg voljenog Matea, ovim putem želimo iskazati jedno veliko hvala svima koji su bili uz nas u našoj boli i ispratili ga zajedno s nama na put vječnog mira i počinka. Hvala i svima onima koji su nam suosjećanje izražavali telefonski, brzojavima i pismima. Posebno hvala župniku župe sv. Josipa - Vela Luka, don Mariu Karatoviću, fra Iliji Mikuliću, Općini Vela Luka, prometnom redaru, osoblju Hotela Korkira i Pogrebnom poduzeću Musa. Zahvalna obitelj. Počivao u miru Božjem.
Dana 14.XII.2018. navršava se tužnih mjesec dana kako nas je napustio naš voljeni

ANTE BRČIĆ

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u tom teškom trenutku, želimo zahvaliti rodbini, prijateljima i znancima koji su s nama na dostojanstven način ispratili našeg Antu na vječni počinak, te položili cvijeće i oprostili se od njega dirljivim riječima utjehe. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 13.XII.2018. navršilo se tužnih mjesec dana od smrti našeg voljenog

ANTE POPOVIĆ

Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima, znancima i susjedima koji su nam usmeno ili pismeno izrazili sućut i ispratili našeg dragog pokojnika na vječni počinak. Posebno zahvaljujemo don Mladenu Ivišiću i don Zvonimiru Mijiću, kao i pripadnicima HV-a na odavanju vojnih počasti. Sv. misa zadušnica služit će se 15.XII.2018. (subota) u 14.30 sati u crkvi Sv. Jure na Orju - Žeževica. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 16.XII. navršava se najtužnijih mjesec dana našeg života otkad nas je napustio naš

HRVOJE BRNAS

Ljubavi naša i dalje nam jako fališ, želimo da te vratimo, sa suzama na licu za tobom jako patimo. Bez tebe život naš tužan je, bol u srcima zauvijek ostaje, anđele naš. Tugujemo za tobom. Volimo te. Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenucima naše tuge, iskreno zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli, bili uz nas i dijelili našu bol. Sv. misa služit će se 14.XII. u 18 sati u crkvi Gospe Karmelske u Zagvozdu. Naš lipi anđele počivaj u miru Božjem. Tvoje mezimice.
Prošlo je tužnih mjesec dana otkako nas je napustila naša draga majka, baka, svekrva, prabaka, punica i teta

IVA DELIĆ

Neizmjerno hvala rodbini, prijateljima i susjedima iz njenih Pribuda na ukazanoj sućuti i dostojanstvenom ispraćaju na vječni počinak. Majko, uvijek ćeš biti u našim srcima, mislima i molitvama. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem.
Dana 14.XII.2018. navršava se tužnih mjesec dana od smrti moje voljene majke

MIRJANA JAJIĆ

Ovim putem želim zahvaliti cijelom osoblju doma za starije i nemoćne Afrodita na nesebičnoj njezi dugih niz godina moje majke. Hvala svima koji su mi usmenim ili pismenim putem izrazili sućut te moju dragu majku ispratili na vječni počinak. Zahvalna kćerka Marina Počivala u miru Božjem.