Danas se navršava tužnih mjesec dana od kada je otišao naš dragi

DR. ARSEN IVANIŠEVIĆ

Primarijus, spec. ortoped
Ovim putem, duboko dirnuti pažnjom i suosjećanjem, izražavamo zahvalnost rodbini, prijateljima, kolegama, kao i njegovim bivšim pacijentima na dostojanstvenom ispraćaju našeg dragog pokojnika. Zahvaljujemo svima koji su bili uz nas, pismeno i usmeno izrazili sućut te našeg dragog pokojnika ispratili na vječni počinak i njegov grob okitili cvijećem. Posebno hvala dr. Andri Tripkoviću, fra Žarku i Zboru Gospe od Pojišana koji su ga pozdravili toplom riječju i pjesmom. Obogatio nas je svojim postojanjem i na tome ostajemo vječno zahvalni! Premda nisi s nama, tvoju prisutnost osjećamo i znamo da nas pratiš. Zahvalni svima koji će ga zadržati u sjećanju i molitvama, njegovi Zlatko, Nansi, Antun, Arsen, Latica, i Bernard, Jakša i Daniela. Počivao u miru Božjem.
Dana 18.II.2019. navršava se mjesec dana od kada nas je napustio naš

FRANO ROMAC

Ovim putem zahvaljujemo svima na dostojanstvenom ispraćaju i izrazima sućuti. Zahvalna obitelj
Prošlo je tužnih mjesec dana otkada nas je napustio naš

IVAN - IVICA ŽUVIĆ

1956. - 2019.
Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenucima naše tuge, ovim putem od srca zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima na svakom izrazu sućuti, svakom cvijetu i dostojanstvenom ispraćaju voljenog nam Ivice na vječni počinak. Posebna zahvala svima onima koji su uz našeg Ivicu bili tijekom bolesti - do kraja njegova života. Tužni što smo te izgubili, ali sretni što smo te imali barem dio života, do nekog ponovnog susreta u vječnost... volimo te. Zahvalna supruga i djeca s obiteljima. Počivao u miru Božjem.
Dana 18.II.2019. navršava se tužnih mjesec dana otkada nas je napustila naša mater, baba i prabaka

LJUBA BIKIĆ

rođ. Čovo
Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima koji su je dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Zahvalna djeca s obitelji Počivala u miru Božjem.
Dana 18.II.2019. godine navršilo se tužnih mjesec dana otkako nas je iznenada napustila naša dobra i voljena, nikada prežaljena supruga, majka, baka i prabaka

MARIJA BRČIĆ

Dirnuti pažnjom i suosjećanjem, zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim drugim ljudima, koji su bili uz nas, izrazili nam pismenu ili usmenu sućut, te našu voljenu ispratili dostojanstveno na vječni počinak. Hvala velečasnom Mati Lekiću na toplim riječima utjehe, dr. Ivanki Bravić- Dodig i svom drugom medicinskom osoblju koji su bili uz našu voljenu Mariju kad joj je bilo najpotrebnije. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem.
Dana 18.II.2019. navršava se mjesec dana otkako nas je napustila naša zaova i teta

STANKA ŠAMIJA

(NEDA) rođ. Kovačević
Dirnuti pažnjom koja nam je ukazana zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas, te našu pokojnicu dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Zahvalne obitelji Počivala u miru Božjem.