Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 15.II.2019. preminuo iznenada naš dragi sin, brat i ujak

TEO MATIJAŠ

sin Marije i Marka 1959. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog pokojnika obavit će se 18.II.2019. (ponedjeljak) u 15 sati na Novom groblju Solin. Autobus polazi ispred crkve Sv. Anastazija u 14.15 sati. Ožalošćeni: majka Marija, otac Marko, sestra Ivanka, nećaci Martina i Dujo, zet Miro Žižić, obitelji pok. strica Vinka i pok. tete Kate, stric Mirko i teta Mila s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.II.2019. okrijepljen svetim sakramentima u 80. godini napustio naš voljeni suprug, otac, djed i brat

MARKO ELEZ

1939. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 18.II.2019. godine u 15 sati na mjesnom groblju sv. Josipa u Kaštel Novom. U tuzi za njim ostaju: supruga Marija, sin Ivica, kći Ankica, zet Neven, unučad Mario sa suprugom Goranom, Mihael i Toni, brat Josip s obitelji, šurjaci Josip i Mile s obitelji, obitelji pok. šure Mate i Roka i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da se u Kraljevstvo Božje preselila naša najdraža

VINKA JERKOVIĆ

ud. Petra Lirica rođ. Franulić 1944. - 2019.
Pogreb će se održati 18. veljače 2019. u 15 sati na mjesnom groblju Nerežišća, otok Brač. Najdraža naša, hvala ti za svu nesebičnu ljubav. Tvoja djeca Đani, Andrej i Senta, nevjeste Katija i Karmen, unuci Pjer, Tomas, Tina i Petra, praunuka Irena, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Čuvali te anđeli i počivaj u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.II.2019. u 68. godini života napustila naša draga

MARIJA BAŠIĆ

(Imoćanka) ud. Branka rođ. Grabovac 1951. - 2019.
Sprovod drage nam pokojnice obavit će se dana 18.II.2019. u 15 sati na groblju sv. Luke u Otoku. Ožalošćeni: sin Ante, kćeri Anita i Maja s obiteljima, braća Frano, Zdravko i Stipe s obiteljima, obitelj pok. brata Miće, sestra Zora s obitelji te ostala rodbina Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je nakon teške bolesti napustila naša draga, dobra i voljena

DRAGICA BULJAN

15.VI.1967. - 15.II.2019.
Posljednji ispraćaj naše drage pokojnice obavit će se u ponedjeljak 18.II.2019. u 13.15 sati na groblju Lovrinac. Sveta misa zadušnica služit će se u crkvi Sv. Obitelji. Ožalošćeni: otac Dragomir, braća Jakiša i Tonći, nećakinje Ivana i Paula, nećak Jakov, nevjeste Mira i Nataša. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.II.2019. u 70. godini života nakon kratke i teške bolesti blago u Gospodinu napustio naš dragi, dobri stric, djever i rođak

MLADEN BUKARICA

pok. Ivana 1948. - 2019.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 18.II.2019. na mjesnom groblju Sv. Petra u Siveriću. Pogrebna povorka polazi ispred mrtvačnice na groblju u 15.30 sati. Ožalošćeni: sinovci Ivan, Mladen i Marko, sinovka Anka sa suprugom Antom, nevjesta Nediljka te ostala tugujuća mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
"Dođite k Meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti..." (Mt.11.25-30) Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 15.II.2019. godine napustila naša voljena baka i prabaka

LJUBA - MILICA VRGOČ

(Buduša) ud. Stipe 1920. - 2019.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obaviti će se dana 18.II.2019. godine u 14 sati na mjesnom groblju Sv. Roka u Strizirepima. Ožalošćeni: unuk Stipe, unuka Milena, nevjesta Mila, zet Mirko, praunuci Marko, Marijana, Ivana, Milena i Luka, obitelj pokojnoga brata Pere, obitelj pokojnoga djevera Ilije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
"U raj poveli te anđeli, na dolasku tvojem primili te mučenici i odveli te u sveti grad Jeruzalem." Blago u Gospodinu, u 75. godini života, preminula je naša draga supruga, majka, baka i prabaka

MARIJA BANOVAC

rođ. Radnić 1944. - 2019.
Cijeli njezin život bio je ispunjen vjerom u Boga, dobrotom i ljubavi za svoju djecu i obitelj. Sve životne nedaće je kršćanski i strpljivo podnosila. Za svakoga je imala lijepu riječ, bila je tiha, skromna i plemenita duša. Za njom tuguju i mole za njezinu dušu: suprug Marko-Ante, sinovi Svemir i Mladen, kćer Jagoda, nevjeste Natalija i Silvija, zet Lovre, unuci Jelena, Antonela, Elena i Marko-Ante, praunučad Duje i Isabella-Maria te ostala tugujuća rodbina. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 18.II.2019. u 14 sati na groblju Lovrinac. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 11. veljače 2019. godine napustila naša draga majka, sestra, baka, prabaka i svekrva

BLAGA RADOŠEVIĆ

ud. Borislava rođ. Tijardović 1939. - 2019.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će na otoku Zlarinu 20. veljače 2019. u 15.30 sati. Brod iz Šibenika polazi u 13.30 sa gata Vrulje, a povratak je u 18.45 sati. Za njom tuguju: sinovi Ivan i Joško, sestra Marija s obitelji, unučad Stipe, Barbara i Kate, praunuk Leon, nevjeste Nataša i Žaklina, te ostala rodbina i prijatelji. Polaganje urne bit će u krugu obitelji. Umijesto cvijeća molimo dati prilog mjesnoj crkvi. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.II.2019. godine, blago u Gospodinu napustio naš voljeni suprug, otac, djed, pradjed, brat i svekar

IVAN PLAZIBAT

pok. Bože 1929. - 2019.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se u ponedjeljak 18.II.2019. godine u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Duha u Tijarici. Ožalošćeni: supruga Ana, obitelj pokojnog sina Miljenka, sin Luka s obitelji, obitelj pokojnog brata Šimuna, obitelji pokojnih sestara Kate i Ruže, sestra Matija s obitelji te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
"S ljubavlju koju smrt ne prekida, živjet ćeš vječno, uvijek i zauvijek s nama." Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima, kumovima i znancima da nas je dana 16.II.2019. u 70. godini života napustio naš voljeni suprug, otac, brat, stric i djed

DUJO ČAČIJA

pok. Stipe HRVATSKI BRANITELJ 1948. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 18.II.2019. u 15 sati na groblju Sv. Nikola u Bajagiću. Ožalošćeni: supruga Ankica, sinovi Ivica, Nikiša i Neven, kćeri Marija, Stipanka i Anđela, te Marina Poljak, Mirjana Milanović, Dijana Maleš, Silvana Jagnjić, Vesna Bralić, Zdravka Živaljić s obiteljima, braća Nikola i Ivan s obiteljima, svastika Milica Milanović s obitelji, šurjaci Ante, Vinko i Ivan Vitić s obiteljima i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i kumovi Svjetlost vječna svijetlila njemu. Počivao u miru Božjem.
Dana 17. veljače preminuo je naš voljeni otac

LJUBO FAGARAZZI

1929. - 2019.
Ožalošćeni: sinovi Branimir, Igor; nevjeste Marina, Ozrenka; unuci: Ana, Antun, Jelena; braća: Vlado, Tonko; nećaci: Antun Fagarazzi, Magdalena Rivarolli s obiteljima. Posljednji ispraćaj voljenog pokojnika bit će u utorak 19. veljače u 11 sati na gradskom groblju Vrisovci u Omišu. Autobus kreće iz Omiša sa mula u 10.30 sati. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru.
Dana 15.II.2019. tiho nas je napustila naša voljena majka, punica, baka i sestra

DINKA MATIJAŠ

ud. Vinka rođ. Muselin 1953. - 2019.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 18.II.2019. u 13 sati na mjesnom groblju Gorač - Vrsine. Ožalošćeni: kći Darinka, sin Miroslav, zet Damir, unučad Jakov, Ana i Kate, brat Željko s obitelji, sestre Stana i Anka s obiteljima, djever Mirko s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Dana 13.II.2019. godine umrla je tiho, onako kako je i živjela, naša voljena mama, baka i prabaka

ANKA SRDIĆ

rođena Kumarić rođ. 1936.
Po želji naše mame ispraćena je dana 15.II.2019. godine na groblju Lovrinac uz svoje najmilije. Cijeli njen život bio je posvećen ljubavlju za nas. S tugom njeni: Miljana i Spomenka, unuke Lidija i Jelena s Tonijem, zet Aljoša, praunuk Šime. Počivala u miru Božjem.
S dubokom žalošću javljamo da je naša draga mama, baka i prabaka preminula 13. veljače 2019. godine u 90. godini života

JOSIPA (BEPA) PRGIN

ud. Darka rođ. Jurin - Samčeva
Naša draga mama je bila puna života voljela je ljude i ljudi su nju voljeli. Ostat će zauvijek u srcima svojih najmilijih. Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u ponedjeljak, 18. veljače 2019. godine u 14 sati na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku. Ožalošćeni: sin Marko, kćer Vesela, nevjesta Cvjetana, unuci Mate, Luka, Višnja i Zdenka, praunuci Domagoj, Marcus i Anna i ostala rodbina i susjedi Počivala u miru Božjem.
Imaju dušu mekanu i dobru Tople su kao blagoslov O, krasne ruke moje majke, počinite. Vaš dar životu bio je kraljevski. Sida Košutić Darivajući nas bespoštedno ljepotom pjesničke riječi, blago je u vječni život prešla naša

ANKA GLAVINA KOVAČIĆ

23.IV.1925. - 10.II.2019.
Sahrana će biti u četvrtak 14. veljače 2019. u 14.30 sati na Lovrincu, a sveta misa zadušnica služit će se u župnoj crkvi Gospe od Pohođenja u Spinutu u 18.30 sati. S ljubavlju: kćerke Jelena, Tatjana, Ana i zet Željko, sestre Nada i Ninka s obitelji, unuci Duje, Ante i Frane s obiteljima. Gospodin bio joj nagradom!