"Gospodin mi je svjetlost i spasenje" Osnažena svetim sakramentima i ogrnuta morem ljubavi svojih najdražih, dana 16.IV.2019., uputila se radosno k svome Spasitelju naša najdraža

LUCA PLAZIBAT

1955. - 2019.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice bit će na Lovrincu 20.IV.2019. u 10.45 sati. Odmah nakon pokopa, za dušu naše najdraže služit će se misa u crkvi Sv. Lovre u Stobreču. Ti si svojom beskrajnom dobrotom utkala u naša srca neizbrisivi trag ljubavi i njime nas obvezala da u svemu što predstoji opstanemo kao dobri ljudi, vođeni primjerom tvoje nevjerojatne vjere i plemenitosti. Neopisivo tužni zbog ovozemaljskog rastanka i beskrajno sretni što te je dobri Bog providio baš nama: da nam obasjaš dobrotom i sumorne kutke života, da ogriješ vjerom sve naše nesigurnosti i da nas naučiš kako je Ljubav jedini ispravan put. Za tobom u ljubavi i molitvama ostaju: suprug Vinko, djeca Marija, Anita i Mislav, tvoja unučad Lucija i Josip, zet Lukša, sestre Cvita, Marija,Mira i brat Marko s obiteljima te ostala rodbina i tvoji predivni prijatelji koje si doživljavala kao obitelj. Neka te dobri Bog pridruži dionicima svoje Ljubavi i podari vječni mir tvojoj predivnoj duši.
"Bila si nam sjaj u oku, sve što imam, sve što znam, kako srcu svom da priznam da bez tebe moram sad" S tugom u srcu javljamo tužnu vijest da nas je dana 17.IV.2019. okrijepljena svetim Sakramentom napustila naša voljena

SONJA ĐOGAŠ

rođ. Barić 1948. - 2019.
Posljednji ispraćaj naše drage Sonje bit će u subotu, 20.IV.2019. u 12.15 sati na groblju Lovrinac. Najdraža naša vole te tvoji: suprug Boris, kći Sanja, sin Teo, otac Mate, majka Desanka, unučad Marin, Eva i Marko, sestre Zora s obitelji i Štefica, nevjesta Žana, zet Nino, djever Tonći s obitelji, zaova Ksenija s obitelji i ostala tugujuća rodbina Sv. Misa zadušnica služit ce se u crkvi Sv. Križa 23.IV.2019. u 18 sati. Počivala u miru Božjem.
Dana 17.IV.2019. preminuo je moj dragi tata, dida i punac

ANTE DADIĆ

1935. - 2019.
Ožalošćeni: kći Arijana, unuci Bruno s obitelji i Marin, zet Teo, obitelji pok. sestara i braće. Po osobnoj želji tiho je sahranjen na groblju Zlopolje. Počivao u miru Božjem.
"O Bože zar si pozvao mene, tvoje usne moje rekoše ime…" S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 17.IV.2019. napustio naš voljeni

ANTE STIPIĆ

1954. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 19.IV.2019. u 15.15 sati na groblju Lovrinac. Njegovi najmiliji: supruga Tonka, kćer Marina, zet Boris, unuke Sara i Karla, sestre Milka i Jagoda s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Posljednji pozdrav voljenom ocu, suprugu, sinu, bratu i ujki

JOSIP MATKOVIĆ

Joško 28.VII.1974. - 7.IV.2019.
Bez tebe smo usamljeni i tužni. Sve što nam je od tebe ostalo su tvoji zagrljaji i tvoji poljupci i beskrajna ljubav tvoja. Srhvani boli i tugom opraštamo se s tobom do ponovnog susreta u vječnosti. Ožalošćeni: supruga Claudina, sin Tristan, kći Noemi, otac Marko, majka Rosanda, sestra Marina Krištić s obitelji, sestra Ana i nećak Julian te ostala rodbina i prijatelji. Sahrana je obavljena tiho u krugu obitelji. Počivao u miru Božjem, naš anđele.
Dana 9.IV.2019. godine prestalo je kucati srce naše voljene majke, bake i prabake

KITE BURIĆ

ud. Mira rođ. Puljić
Po njenoj želji, tihi ispraćaj održan je 18.IV.2019. godine. Njeni najmiliji Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 16.IV.2019. napustila naša voljena

NADA MARASOVIĆ

rođ. 1958.
Posljednji ispraćaj naše drage pokojnice bit će dana 19.IV.2019. u 14.45 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: brat Nenad, nevjesta Gorjanka, nećaci Joško sa suprugom Martinom i Ines te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 17. travnja 2019. nakon teške bolesti, u 59. godini života napustila naša voljena supruga, majka, sestra, kćerka i baka

DIJANA LANDEKA

rođ. Vučak
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u petak, 19. travnja 2019. u 16 sati na mjesnom groblju u Vrpolju. Ispraćaj sa gradskog groblja Kvanj u Šibeniku je u 15.30 sati. Ožalošćeni: suprug Javor, kćeri Martina,Tonka i Marina s obitelji, sin Tomislav s obitelji, brat Dane s obitelji, sestra Ankica, majka Zorka, unuka Marta, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 17.IV.2019. iznenada napustila naša voljena

DINA BARAĆ

rođ. Matošić 1979. - 2019.
Pokop drage nam pokojnice obavit će se dana 19.IV.2019. u 16 sati na groblju sv. Frane u Sinju. Ožalošćeni: suprug Miljenko, sinovi Ivan i Andrej, majka Mirjana, otac Andro, brat Ante s Miom, svekrva Milica, djever Damir, zaova Maja s obitelji, stric Stipe, teta Maja s obitelji, ujac Duje s obitelji, teta Ksenija s obitelji te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 17.IV.2019. g. napustio naš voljeni brat, stric, ujac, zet, badžo i svak

IVAN ANIČIĆ - ČOLO

Dipl. ing. 1936.-2019.
Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se dana 19.IV.2019. g. u 17 sati na groblju Sv. Frane u Sinju. Ožalošćeni: brat Frano s obitelji, obitelj pok. brata Ante, sestra Anđa (Kika) Paštar s obitelji, obitelj pok. supruge Ive, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
" Kad se budemo gledali oči u oči, kad se budemo sreli ja i ti, sjeti se da sam samo čovjek a Bog da si ti…" Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 18.IV.2019. blago u Gospodinu preminuo naš dragi sin, suprug, otac, brat i dida

IVICA PRKIĆ

1958. - 2019. Hrvatski branitelj
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se dana 19.IV.2019. u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Ivana Krstitelja u Ramljanima. Ispraćaj s Lovrinca u 13.15 sati. Ožalošćeni: majka Ivka, supruga Anđelka, sin Damir, kćeri Marina i Ivana, brat Mario s obitelji, unuci Marita i Lovre, zet Marin i ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život: Tko u Mene vjeruje, ako i umre živjet će. I tko god živi i vjeruje u Mene neće umrijeti nikada. ( Iv. 11,19-27 )" Dana 17.IV.2019 godine okrijepljena Svetim Sakramentima, blago u Gospodinu preminula je naša voljena

MILA RANČIĆ

rođ. Gabrić 1939. - 2019.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obaviti će se u petak 19.IV.2019. godine u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Jure u Vojniću. Ožalošćeni: suprug Mate, sin Marin, kćeri Jasna i Vesna, nevjesta Anita, zet Stipe Škopljanac - Mačina, unučad: Antonija, Gabriela, Jadranka, Matea, Marina, Mate, Jure i Antonia, brat Miško s obitelji, sestre Danka i Ljuba s obiteljima, obitelji pokojnih brata Ante i sestara Ive i Mare, zaova Milka s obitelji, obitelj pokojne zaove Anđe te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Sv. Misa zadušnica služiti će se u ponedjeljak 22.IV.2019. godine u 18 sati u crkvi Sv. Jure u Vojniću.