SJEĆANJE na voljenu suprugu, majku i punicu

DRAGICU (DAVORKU) ORBANIĆ

rođ. Mišković
Danas je druga godina da nisi s nama, otkako je naš život tvojim preranim odlaskom dobio posve drugi sadržaj. Puno je suza palo otkad je tvoje srce stalo, a tuga i bol još su veći, jer ni zadnje zbogom nisi nam stigla reći. Ostavila si neizmjernu prazninu u našem životu i svaki dan nedostaješ nam sve više i više. Vilo moja, dani bez tebe prolaze u tišini jedan za drugim, podsjećaju na tebe, tvoje osmijehe, ruke, zagrljaje... Kažu da vrijeme liječi rane, tugu briše, a tuge i boli u srcu sve je više. Tako je teško bez tebe biti, u duši plakati, a nasmijan biti. Svaki dan živim sjećajući se dana provedenih uz tvoju brigu i ljubav prema Ivanu. Nedostaješ svima koji su te voljeli, a najviše iznad svega sinu Ivanu. Ne čujemo tvoje korake, ne čujemo tvoj glas, ali znamo da si uvijek tu pored nas. Kao da svakodnevno čujem Ivana: "Mama, mamice, gdje si"? Od tada svaki dan je sve teži, bolniji, nema tebe tvoje brige i ljubavi za sve nas. Sjećanje na tebe dio je naših života u kojima nam beskrajno nedostaješ. Živjeti s tobom bila je sreća, a bez tebe tuga i bol. Misa zadušnica služit će se u ponedjeljak 26.III.2018. u 19 sati u crkvi Župe Presvetog Srca Isusova. Tvoji: suprug Boris, sin Ivan, kćer Danijela i zet Alis Volimo Te beskrajno.... počivaj u miru Božjem!
Sjećanje na voljenog

JADRAN PUCE

2017. - 2018.
S ljubavlju te spominjemo, po dobroti pamtimo u srcu nosimo. Tvoja supruga Biljana, djeca Ivana i Dario, zet Jako, majka Zora, sestra Dražena s obitelji, obitelji Vrdoljak, Drinovac i Teklić te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. Misa zadušnica služit će se u ponedjeljak 26.III.2018. u 8 sati u crkvi sv. Ilije Kruševo (Mostar).
Sjećanje na našu

MIRJANA MAŠKOVIĆ

2016. - 2018.
Uspomenu na tebe čuvamo u svojim srcima. Sutra je novi dan... Obitelji: Mašković i Korunić
Sjećanje na voljenog supruga, oca i djeda

STANISLAV MILJEVIĆ BRACO

25.III.2006. - 25.III.2018.
Danas kao i svaki dan proteklih dvanaest godina s ljubavlju te se sjećamo i po dobroti pamtimo. Zauvijek si u našim srcima, mislima i molitvama. Supruga Ivanka, sin Dejan s obitelji, kćer Nives s obitelji i kćer Tina Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na voljenog supruga

TOMISLAV ROGULJIĆ - BRACO

25.III.2016. - 25.III.2018.
Kažu da vrijeme tugu briše, a tuge i boli sve je više. Kako je teško bez tebe biti, u duši plakati, a nasmijan biti. Fališ mi puno. Supruga Jasminka
Sjećanje na

ANA KUJUNDŽIĆ

Miševuša 24.III.2017. - 24.III.2018.
Hvala ti, majko, za ljubav i brigu. Hvala za sve vrednote koje si utkala u nas. Tvoja djeca Počivaj u miru Božjem.
Sjećanje na naše drage roditelje

ANTE DUVNJAK 24.III.1993. - 24.III.2018. I MARA DUVNJAK 21.I.2011. - 24.III.2018.

S ljubavlju i ponosom čuvamo uspomenu na Vas. Počivali u miru Božjem. Vaše kćeri: Zdravka, Ljuba, Branka, Zora, Ruža i Mirjana
Prošlo je dugih i bolnih pet godina otkad nisi s nama

DAVOR MILOŠ

24.III.2013. - 24.III.2018.
Bio si i ostao naše svjetlo, snaga i ponos. Vole te i u srcu čuvaju tvoje: majka, supruga, kćeri Tina i Jelena s obitelji, Tea i Vanna. Počivao u miru Božjem.
Najdraži tata

IVAN VRDOLJAK

27.III.2013. - 27.III.2018.
Prolaze mjeseci i godine, a ti si voljeni tata uvijek s nama. U svakoj suzi i osmijehu, u jutru i večeri, uvijek tata, osnaženi vjerom, Božjom riječi i ljubavi kojom nas vodi stazama života vjerujemo u ponovni susret. Tvoji anđeli: Tomislav, Ana, Antonio, Kristian i supruga Mira Sv. misa zadušnica služit će se u crkvi Sv. Liberana-Mejaši u nedjelju 25.III.2018. u 11 sati. Počivao u miru Božjem.
Voljeni sin, brat i unuk

MARIN MILJAK ČIZMIĆ

24.III.2001. - 24.III.2018.
Tvoje su riječi: "Sada ja uzdižem svoju dušu" Živimo u iščekivanju ponovnog susreta. Tvoji najmiliji Počivao u miru Božjem.
Dana 25.III.2018. navršit će se godina dana otkad nas je napustio naš dragi

VLADIMIR STOJANAC

Zauvijek ćeš biti u našim srcima i mislima. Hvala ti na tvojoj dobroti i ljubavi koju si nam pružao. Tvoji najmiliji: supruga Marica, djeca Dragomir, Diana i Sandra, te ostala rodbina. Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na našeg voljenog

IVICA VUCO IKO

pripadnik 4. gardijske brigade 8.X.1971. - 24.III.1992.
S ponosom i ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe dragi sine, brate, djevere i striko. Neka ti je vječna slava i hvala. Tvoji najmiliji

DR. ZORAN BRANICA

24.III.2013. - 24.III.2018.
Samo mi znamo kolika je naša bol. Vole te supruga Željka, kći Dubravka, sin Željan i zet Ivan.
DA SE NE ZABORAVI Dragovoljac 1991., heroj u Svetom Domovinskom obrambenom i nametnutom nam ratu

GORAN KLIŠKIĆ

PUKOVNIK ZNG - HV 24.III.1992. - 24.III.2018.
Prvom zapovjedniku brigadnih diverzanata Jedinice za posebne namjene slavne 4. Gardijske udarne brigade Sveta misa zadušnica služit će se u crkvi Gospe od Zdravlja dana 23.III.2018. (petak) s početkom u 17 sati. Neutješan i ponosan otac Počivao u miru Božjem.
Najdraža

MARIJA PALUNKO

20.III.2017. - 20.III.2018.
Ostavila si trag. S ljubavlju: mama, baba, tvoja obitelj, te brojne profesorice i prijatelji Sveta misa zadušnica služit će se u utorak 20.III. u 18 sati u katedrali sv. Duje.
"... ničeg se ne bojim Slobodan sam." epitaf Nikosa Kazantzakisa Moja

MARIJA

moje Sve! Tvoja Ana