Novosti Crna kronika

dramatične scene

Krvava pljačka u Zagrebu: pljačkaši usred dana upali u banku, ali nisu računali da će se u njoj slučajno zateći policajac u civilu; Ranio je više razbojnika, jedan ostao ležati u lokvi krvi, jedan je u bijegu...

 dramatične scene

Dramatično je danas bilo u poslovnici PBZ-a na zagrebačkom Črnomercu kao i na parkiralištu ispred Konzuma na okretištu Črnomerec.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, oko 14 sati nekoliko muškaraca upalo je u poslovnicu banke. No stvari su u jednom trenutku pošle po zlu jer je navodno policajac u civilu pravodobno reagirao.

Kako javlja naš reporter s terena, policajac u civilu navodno je ranio više pljačkaša, javlja Jutarnji list.

I dok je prema neslužbenim informacijama jedna osoba uspjela pobjeći, drugi je počinitelj ozlijeđen. Svjedoci događaja kažu da je ranjen i da je ležao nepomično sav u krvi te da ga je sustigao policajac u civilu.

 

Neslužbeno doznajemo da je zaštitar banke ozlijeđen te je dobio pištoljem po glavi od jednog razbojnika.

U Konzumu na Črnomercu, u sklopu kojeg se i nalazi poslovnica PBZ-a je pod policijskom opsadom. Na terenu su svi rodovi policije, a policijski službenici su naoružani dugim cijevima i nose pancirne veste.

- Možemo samo potvrditi da smo dojavu o razbojništvu dobili oko 14 sati. Jedna osoba je uhićena i stavljena pod nadzor policije - rekli su nam kratko iz PU zagrebačke.

Kakve ozljede ima počinitelj kojeg je odvela Hitna pomoć i je li išta iz banke ukradeno, još uvijek nije poznato.

Naslovnica Crna kronika