Novosti Crna kronika

'u dobrim odnosima'

Hoće li Milijana Brkića spasiti bivša supruga? Mnogima je vrlo znakovita njena poruka javnosti, kao i trenutak u kojem se odlučila oglasiti

 'u dobrim odnosima'

Mnogima je vrlo znakovito što je nekoliko sati prije nego što je Ravnateljstvo policije izdalo priopćenje da je protiv potpredsjednika Sabora Milijana Brkića policija podnijela kaznenu prijavu, javno reagirala njegova bivša supruga Karmen Brkić.

Kako je poznato ona je preko opunomoćene odvjetnice Ivke Jukić Pavelić poručila da je svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga, te da je nemali broj puta svjedočila različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na bivšeg supruga.

U jeku nove afere Milijana Brkića oglasila se njegova bivša supruga: Prekinite nasrtaje na mene i našu djecu, ovo je prevršilo svaku mjeru

Podignuta kaznena prijava protiv Milijana Brkića: 'Počinjena su kaznena djela protiv računalnih sustava, programa i podataka na štetu više osoba'

Isto tako navela je „da su ovoga puta ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti“ te kako ovim obraćanjem želi „demantirati neistinite i štetne medijske natpise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu tako i čitavoj obitelji“.

Upravo ova reakcija Karmen Brkić nekim dužnosnicima HDZ-a signalizira što bi se dalje moglo dogoditi s Brkićevom kaznenom prijavom.

- Sve bi se opet moglo ispuhati kao balon od sapunice kao i s aferom visoke prostitucije. Pretpostavimo da će nakon policijske kaznene prijave i Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku nastavi raditi na slučaju i u konačnici podići prijavu.

Međutim, ako Karmen Brkić ostane pri tvrdnji da ona nije oštećena sve bi to moglo postati klimavo. Što ako ona kaže da je sama dopustila pristup svojim podacima? Onda nema štete jer nema (ne)djela – uvjeren je jedan HDZ-ov zastupnik.

Karmen Brkić konstatirala je u svojoj današnjoj izjavi i kako je ona sa bivšim suprugom u dobrim odnosima, kako postoji međusobno poštovanje, potpora i povjerenje te zajednička skrb dobrobiti njihove djece.

Naslovnica Crna kronika