Novosti Crna kronika

dvije akcije plavaca

Policija kod Imotskog uhitila 72-godišnjaka s čak 44 grama kokaina, u Splitu 'pao' mladić s pola kilograma 'trave' i pištoljem

dvije akcije plavaca
Zaplijenjena marihuana

Jučer su policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom kod kojeg je prethodni dan u Splitu pronađena marihuana. Tijekom kriminalističkog istraživanja od spomenutoga je oduzeto ukupno 506 g marihuane pakirane u dvije pvc vrećice, digitalna vaga te pištolj sa 11 komada pripadajućeg streljiva call 7,65mm.

Protiv spomenutog je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kaznena djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama sukladno čl.190. st.2. i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari iz čl. 331. st.1. Kaznenog zakona.

Nadalje, policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli su i kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjakom kod kojeg je jučer na području Imotskog pronađeno 44,2 g kokaina. Tijekom kriminalističkog istraživanja uz navedeni kokain pronađena je i oduzeta digitalna vaga za precizno mjerenje.

Protiv spomenutoga je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama sukladno čl.190. st.2. Kaznenog zakona nadležnom državnom odvjetništvu.

Naslovnica Crna kronika