Mozaik Život

nepravomoćno

Bivša nevjesta Zdravka Mamića našla se u novim problemima, Zoranu Mamiću mora vratiti 1, 5 milijuna kuna

nepravomoćno

Bivša supruga Marija Mamića, sina Zdravka Mamića, nakon razvoda našla se u nezavidnoj situaciji jer obitelji Mamić duguje pozamašan iznos, piše večernji list.

Točnije, Zoranu Mamiću dužna je 200.000 eura, koje po nedavnoj nepravomoćnoj presudi Općinskog suda u Sesvetama mora vratiti, i to s pripadajućim kamatama koje teku od 16. prosinca 2016. godine.

Kako nesreća nikada ne dolazi sama, kaže još jedna poslovica, Monika Kravić mora Zoranu Mamiću platiti i 167.750 kuna troška parničnog postupka, piše večernji.

A cijela ta priča, koja je za sada nepravomoćno sudski okončana, počela je u vrijeme kada su odnosi u obitelji Mamić bili idilični. Ili točnije 17. prosinca 2014. godine kada je, prema tvrdnjama Zorana Mamića, Monika Kravić Mamić od njega posudila 200.000 eura.

U svojem iskazu tijekom postupka optužena nije osporavala da je kod javnog bilježnika potpisala ugovor sa Zoranom Mamićem, no osporavala je da je od njega ikada dobila ikakav novac. Nije gledala što potpisuje

" Taj sam ugovor potpisala na zahtjev svog supruga Marija Mamića. Nisam ga čitala ni gledala što potpisujem, a nisam supruga puno ni ispitivala oko toga.

On mi je samo rekao da je to dio nekih njihovih poslovnih kombinacija. Na taj sam ugovor i zaboravila, a čak i kada sam sa Zoranom Mamićem bila u dobrim odnosima, o tom se ugovoru nije razgovaralo.

U to sam vrijeme kupila jednu nekretninu na svoje ime, no ta nekretnina nema veze s ovom pozajmicom jer, dok sam bila u braku s Marijem, mi smo dobro živjeli i nitko nam nije trebao pozajmljivati novac", kazala je tijekom postupka.


 

Naslovnica Život