Mozaik Život

Mali vodič

Ne idete na Ultru, ali ipak biste rado izašli ovog vikenda? Evo što se sve od četvrtka do subote nudi u Splitu i okolici

Mali vodič

Split se priprema za sedmo izdanje Ultre, a gradski noćni klubovi zabavnom događaju godine prilagodili su ovotjedni program. U Centralu se dan prije službenog početka festivala održava zagrijavanje uz DJ Kostu Radmana i DJ Indyja koji će puštati fuziju nekoliko glazbenih žanrova. U Zenti će se održati UltraMeet 2019 Free Party The Night Before Ultra na koji je ulaz slobodan, a u Hemingwaya Resistance Opening Party.

Tko ne mari puno za Ultru i partijanje, zabavu može potražiti u Đardinu na festivalu "Evo ruke". U četvrtak je na programu nastup trogirskih rokera iz Cima benda, u petak nastupa šibenski electrofusion The Fogsellers, a u subotu splitski Čuvari svirala. Ulaz je besplatan.

U klubu La Playa na Bačvicama održat će se još jedan 2 HOT vikend uz dvodnevni nastup DJ Glishonija, a u Vanille je u subotu Hot&Cold uz DJ Nicka, plesače, vatreni show...

U subotu se isplati potegnuti do Makarske jer će se u beach baru Buba održati After Beach Party. Požurite, jer party započinje već u 15 sati, a za glazbu će se pobrinuti Miss Mavrik i Yakka. 

Od 15 će se partijati i u Tisnom u sklopu programa Hospitality On The Beach, a više detalja možete doznati ovdje.

Naslovnica Život