Mozaik Showbizz

PUNE STUPCE 'CRNE'

'Pjena mu je išla na usta, bojala sam se epi napada!': djevojka folk zvijezde otkrila detalje tučnjave s dragim; Njezina je prošlost tek skandalozna

PUNE STUPCE 'CRNE'

Folk zvijezda Aca Lukas je preplavio stupce regionalnih medija nakon što se navodno žestoko potukao u Crnoj Gori sa svojom devojkom, Podgoričankom Nikolijom Ninom Lačević, javlja Kurir.

Lukas i atraktivna brineta su se, prema navodima, najprije dramatično svađali, a onda je došlo i do fizičkog okršaja u poznatom budvanskom hotelu.

Zanimljiv je i detalj kako se pjevač i Crnogorka Nina viđaju isključivo u Crnoj Gori, jer je Lačevićevoj zabranjen ulazak u Srbiju. O detaljima burne večeri Nina je za Kurir ispričala sljedeće:

"Nije mi ugodno govoriti o ovome, ali pošto se Lukas ponio neljudski prema meni, objasnit ću o čemu se radi. On je doputovao kod mene početkom tjedna i zajedno smo bili na njegovom nastupu u Nikšiću.

Dan poslije smo otišli u Budvu, gdje je također imao gažu. Kako mu se nije dalo nastupati, rekla sam mu: "Ajde, ne mogu ja umjesto tebe pjevati!".

Bio je nervozan jer ga je bolio želudac, u pauzama mi je prigovarao da sam previše ozbiljna i da ne gledam u njega dok nastupa" - ispričala je Nina, dodajući kako je svađa među njima počela poslije nastupa.

"U backstageu mi je rekao kako sam mu pokvarila nastup, na što sam mu uzvratila: 'Što si ti mislio, da ćeš ti okom, a ja skokom. Ako si navikao da sve cure jure za tobom, da ti padaju pod noge, mole, ja nisam takva'.

Nisam željela slušati njegovo prigovaranje, pa sam otišla u auto. Kad smo stigli u hotel, rekao mi je da se zbog takvih stvari svađao sa ženom i da ne želi da se povijest ponavlja. Podsjetila sam ga da je on zvao mene, a ne ja njega i da ne izigrava dripca i mangupa.

Počeo se derati, a ja sam ga upozoravala da snizi ton. Tada me je odgurnuo i pala sam na ladicu pored kreveta. Nastavili smo se svađati i udarati jedno drugo. Njemu je toliko pozlilo da mu je išla voda na usta, uplašila sam se da nije epi-napad, pa sam mu dala gazirani sok da popije.

Ubrzo je došla policija, a ja sam u stanici rekla da smo imali verbalni okršaj jer mi ga je bilo žao, pošto me je do tamo preklinjao da ga ne optužim zbog toga što već ima problem sa nasiljem. Nisam htjela ostati s njim, krenula sam za Podgoricu. Putem sam povraćala, pa sam otišla direktno u bolnicu" - ispričala je Nina detalje incidenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bond... cigare Bond (@bond_cigare_bond) on

Podnijela je i prijavu protiv folkera.

"To je zaslužio jer je ispao đubre. Nije bilo potrebe da se tako ponaša. Nije bilo potrebe da se bacamo po podu i da dolazi policija. Mi se svađamo, mirimo već godinu dana, neću više trpjeti njegove budalaštine" - poručila je.

"Na ovo nemam komentar", rekao je pjevač na cijelu priču. 

Podgoričanka je inače ranije osuđivana zbog krađe i mučenja djevojke. Pripadnice takozvane "ženske bande", javnosti su postale poznate kada je procurila snimka na kojoj brutalno tuku jednu djevojku u Crnoj Gori.

Nikolija je tada osuđena na godinu i dva mjeseca zatvora, pisao je portal Kodeks.

Lačević je i 2017. godine, piše isti izvor, bila privedena zbog sumnje da je sudjelovala u krađi skupocjenih bundi i haljina.

Slavnim folk pjevačima godina očito nije dobro počela. Popularni turbofolk pjevač Mile Kitić fizički je napadnut za vrijeme nastupa u švicarskom, javio je jučer Dnevni avaz.

Objavio je snimku napada, na kojoj se vidi mladić koji pristupa pjevaču kao da želi naručiti pjesmu.

No, već u sljedećem trenutku mladić pjevača hvata i ruši s pozornice na pod, nakon čega je odmah reagiralo osiguranje.

"Pjevam već 48 godina, nikad u životu nisam imao ni najmanju neugodnost, sve do sada. Znate, ja sam iskusan, čim vidim da je netko ovakav ili onakav, da pokušava nešto, ja ne prilazim. Nema gdje nisam pjevao, i za vrijeme rata, a ovakvo nešto nikad nisam doživio - rekao je Kitić pa nastavio.

Pjevao sam, došao je i pitao: "Je l' može ta i ta pjesma?", ja mu kažem: "Sačekaj, buraz, ne mogu prekidati ovo što sad pjevam." Nije mi davao nikakve znakove da je agresivan. I on mene za rukav i povuče me dolje, bilo je tu nekoliko stepenica, ja sam se sapleo i pao.

Odmah je skočilo osiguranje i sklonilo ga s mene, istog trenutka su ga izveli. Nije bilo udaraca, ali izašla je ta ružna slika, na snimci to zaista izgleda tako.

Povukao me s bine iz revolta, vidio sam ja, s namjerom da mi naudi. Ali, vjerujte mi, da sam ja primijetio nešto, da psuje, da ima neke namjere, da je agresivan, da me gleda, ja bih odmah rekao osiguranju, ali ništa nisam primijetio..." - komentirao je preneraženo pjevač.

VIDEO napada možete pogledati OVDJE.

 

Naslovnica Showbizz