Mozaik Showbizz

Na silu

Lani Jurčević poručili da je 'stara baba' i da joj je 'vrijeme da rodi dijete neko': evo kako pjevačica komentira zlonamjerne poruke

Na silu

Lana Jurčević podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu neke od najgorih komentara koje je primila od pratitelja na društvenim mrežama, a iako je većina istih izazvala podsmijeh kod onih koji su ih pročitali (upućen, dakako, osobama koje su ih pisale), neki od njih prerastaju kategoriju "kritika" i prelaze u onu zlostavljanja preko društvenih mreža.

Ne samo da se poruge i zlonamjerne poruke danas tretiraju kao "dobar dan", dopušteno je postalo drugima osuđivati zbog načina na koji određena javna osoba živi, komentirati njene planove i potrebe, baš kao vlastite.

O svemu se oglasila i Lana, za Gloriju je otkrila što misli o dotičnim komentarima kojima joj pratitelji poručuju da je "stara baba" i da bi "trebala roditi dijete neko".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

"Baš sam se nasmijala, ali onako iskreno, pogotovo na izraz "neko dijete". I super mi je bila fraza da sam baba već", smije se Jurčević i dodaje da u svojoj okolini nema taj osjećaj pritiska da se ostvari kao majka.

"To nisu stvari koje radiš na silu. To nije investicija ili poslovni projekt da na taj način kalkuliraš. To će se dogoditi baš onda kada bude trebalo".

35-godišnjakinja nije prva koja je o tome progovorila. Za 100posto lani je o istoj problematici pričala Antonija Blaće, a za isti je portal svoje stajalište iznijela i Maja Šuput.

Pričale su tada o pritisku koje osjećaju kao mlade, realizirane žene u srednjim 30-im godinama, kojima se svatko, poznat i nepoznat, blizak ili anonimac s društvenih mreža, osjeća pozvanim napomenuti kako bi ipak "trebala roditi dijete".

Pitanja su to, kaže Lana, koja nisu ni nepristojna koliko su postala smiješna. "Ako znaš tko si i što si, mislim da te to neće dirati. Nad nekim stvarima nemamo kontrolu i neke stvari su veće od nas samih i tako treba ostati", priča Lana. Dodaje da se više ne zamara niti time hoće li je netko objektivizirati. Nema se potrebu nikome dokazivati i sretna je što među svojom publikom broji ljude kojima nije važno je li do grla zakopčana ili je u kupaćem kostimu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

"Sretna sam što su moja publika i pratitelji većinom žene, koje nije niti najmanje briga jesam li u kupaćem kostimu na nekoj slici ili ne. I hvala im na tome. Za mene je to vrijednost i najljepša strana toga čime se bavim. One se sjećaju kako je neka moja pjesma obilježila njihov prvi poljubac, prvi ples na vjenčanju, dane kada su izlazile s društvom. To su trenutci koji se pamte", zaključuje Lana za Gloriju.

Naslovnica Showbizz