Mozaik Showbizz

nepopravljiv je

Sergej Trifunović pobjegao s mjesta nesreće, i nije mu prvi put! Prije deset godina isto je napravio na Jadranskoj magistrali kod Omiša

nepopravljiv je

Povijest se ponavlja, vrijedi i u slučaju ovog glumca! Prije nešto manje od deset godina godina pobjegao je s mjesta prometne nesreće u Mimicama na Omiškoj rivijeri, a sada je isto napravio i u Beogradu.

Glumac i lider stranke 'Pokreta slobodnih građana', Sergej Trifunović, u ponedjeljak navečer sudario se s gradskim autobusom pa onda pobjegao s mjesta nesreće.

Kako piše alo.rs, sudar se dogodio blizu benzinske postaje 'Dejton' oko 20.55 sati. Benzinska na Bulevaru Mihajla Pupina svečano je otvorena na dan potpisivanja Daytonskog sporazuma, zbog čega je i nazvana 'Dejtonka'.

Trifunović je navodno prešao u zaustavni prometni trak i automobilom Renault Megane udario u zadnji lijevi dio autobusa.

- Vozač autobusa je došao do zadnjeg dijela i odmah je prepoznao Trifunovića. Rekao mu je da bi trebali čekati policiju, ali je lider PSG-a rekao da nema potrebe, nakon čega je sjeo u svoj auto i otišao - pojasnio je očevidac.

U prometnoj nije bilo ozlijeđenih.

Policija je pak u Karađorđevoj ulici pronašla automobil Sergeja Trifunovića, ali njega nije bilo, pa za njim sad tragaju.

Nepopravljiv je, na što ukazuju i činjenice. Naime, početkom kolovoza 2010. godine Sergej je imao prometnu na Jadranskoj magistrali u mjestu Mimice.

Njegovu Citroen Xsaru udario je Čeh koji je u smjeru od Splita do Omiša krenuo pretjecati svojom Škodom Octavijom. Čeh nije gledao u retrovizor i nije vidio Sergeja koji je krenuo s pretjecanjem, te ga je udario u zadnji desni kraj automobila.

Kako je prošao bez velikih ozljeda, Trifunović se nije ni zaustavio, već je nastavio voziti, ali ga je nakon pola sata zaustavila policija.

Obojica su podvrgnuta alkotestu koji se pokazao negativnim, ali im je izrečena mjera opreza i protiv obojice je podnesen optužni prijedlog – Sergeju zbog napuštanja mjesta nesreće, a češkom turistu zbog izazivanja nesreće.

Naslovnica Showbizz