Mozaik Showbizz

Bajkovita kreacija

Udala se poznata pjevačica, svi bruje o neobičnoj vjenčanici: na pir stigli i brojni poznati, pa i članovi kraljevske obitelji

Bajkovita kreacija

Pjevačica Ellie Goulding nakon dvije godine veze udala se za Caspara Joplinga na bajkovitom vjenčanju u Yorku. 

32-godišnjakinja je blistala u bijeloj vjenčanici, a u kombinaciji s mladoženjom izgledala kao princeza. Vjenčanje gotovo da i je bilo kraljevsko, koliko je uzvanika iz tih "redova" stiglo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Türkiye (@hellodergisi) on

Princeze BeatriceEugenie sa supruzima pritom su možda najviše poznate domaćoj javnosti, dok princ William i Kate Middleton ipak nisu stigli - nagađalo se da će i vojvode od Cambridgea stići na pir pjevačici koja je pjevala na njihovome.

Jedna od najvećih britanskih pop zvijezda svojemu je suprugu, inače trgovcu umjetninama, izrekla "da" u gotskoj katedrali u Yorku ispred koje su se okupili brojni obožavatelji. Na vjenčanje su stigli i Orlando Bloom i Katy Perry, James Blunt te Sienna Miller.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ellie Goulding is now a wife! How gorgeous do they look? 😍 #elliegoulding

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on

Iako su mladenci do samoga kraja zadržali tajnovitost oko događaja, neki su detalji ipak procurili u javnost - saznalo se tako da  se za organizaciju pobrinula ista tvrtka koja je organizirala vjenčanje Williama i Kate te princa Harryja i Meghan Markle, kao i Pippe Middleton i Jamesa Matthewsa, piše BBC.

Agencija Fait Accompli na glasu je kao jedna od najboljih na svijetu.

O vjenčanici posebnog kroja koju je nosila mlada danas bruje mediji - bogati veo i romantični kroj uz sasvim visoki ovratnik čine kreaciju sasvim drugačijom od većine onih koju viđamo u današnje vrijeme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on

 

 

Naslovnica Showbizz