Mozaik Showbizz

Umotana u zastavu

Rita Ora nije napunila dvoranu, ali zato je sve prštalo energijom: Franku na pozornici šokirala nepozvana gošća, a Zadrane ni tehničke poteškoće nisu zaustavile; 'Došla sam je**no prestavljati svoju zemlju!'

Umotana u zastavu

Nastup Rite Ore započeo je nešto iza 22sata, kako je i bio najavljen. Pjevačica koja slovi za desetak najpopularnijih u svijetu stigla je puna energije, a publika ju je, nešto više od 5 tisuća njih, dočekala u dobrom raspoloženju.

Iako, prema posljednjim očekivanjima, Rita nije dupkom napunila dvoranu Višnjik, stigao je priličan broj obožavatelja koji su uglas s njom pjevali najveće hitove zvijezde kosovskog podrijetla - dokazali su to Zadrani i njihovi gosti u trenutku kada su koncert prekinuli tehnički problemi, a oni nastavili pjevati iz sveg glasa.

 

Oru je obukao najpoznatiji domaći kreator, Juraj Zigman, koji se angažmanom pohvalio i na svojemu Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goo @ritaora

Objavu dijeli ZIGMAN (@zigman_official)

"Nisam znala šta očekivati, ali ovo mi je jedan od najboljih nastupa ovog ljeta. Rođena sam nedaleko odavde, u gradu Prištini, dio moje obitelji još živi tamo. Toliko je dobih i kvalitetnih pjevača iz moje zemlje, i došla sam ovdje je**no predstavljati svoju zemlju!", poslala je Ora poruku s pozornice.

Britanka je dvoranu u koju može stati oko 9 tisuća ljudi napunila i više no što se očekivalo. Nastup Domenice Žuvele protekao je pak pred polupraznim gledalištem, piše Zadarski, dok je onaj Franke Batelić gotovo zaustavljen u trenutku kad se pred ulaz na stage popela nepoznata ženska osoba - pjevačica je vidno šokirana umalo zaustavila nastup dok zaštitari nisu obavili svoj dio posla, ali nastavila je pjevati kao profesionalka.

Za kraj se Rita Ora ogrnula hrvatskom zastavom, što su obožavatelji dočekali pljeskom. Nakon točno 60 minuta svirke, napustila je stage.

Naslovnica Showbizz