Mozaik Showbizz

Ljetna ćakula

'Preaktivna sam za tetkasto toćavanje!': atraktivna Splićanka zvijezda je plaža u gradu, otkriva kako joj to polazi za rukom; Priznala nam je i na koje joj stvari nije žao potrošiti

Ljetna ćakula

Bivša Miss Universe Renata Lovrinčević svojom pojavom mami uzdahe gdje god se pojavi. Atraktivna Splićanka i ponosna mama dvojice sinova velika je ljubiteljica ljeta i svega što to godišnje doba nosi sa sobom, stoga svaki slobodan trenutak koristi kako bi se opustila na nekoj od plaža. Tamo odlazi i više nego spremna jer u svojoj kolekciji ima čak sedam kupaćih kostima, a što nam je još otkrila u modnoj ćakuli, otkrijte u nastavku.

Gdje nalazite inspiraciju za svoje stylinge?

– Ne odvajam vrijeme za traženje inspiracije, ali ona je svugdje oko mene. Znam kada mi se nešto svidi. U mene funkcionira "ili-ili" i na prvi pogled. Imam kreatore oko sebe i nosim njihove radove vjerujući u njih i da su "in". A kad imam vremena i želim biti sigurna da sam "stajliš", konzultiram se s prijateljicom čiji stil obožavam. Ona se zove Tihana Runje i inače dizajnira interijere i eksterijere. Oduvijek prati modu i njezin odabir je nepogrešiv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_) on

U kojoj se odjeći osjećate najležernije, a koja vas čini sretnom?

– Najbolje se osjećam u haljinama i sportskoj odjeći. Dvije krajnosti su tamo gdje se osjećam najbolje. Casual dnevni look, koji je većini ljudi najdraži, meni je tlaka. Obožavam sportsku odjeću i tu ćete najmanje vidjeti crnog, osim u dane kada sam se previše opustila u hrani. Volim boje!

Na što vam nikad nije žao potrošiti novac?

– Nemam određene artikle na koje najviše volim potrošiti. U mene funkcionira i dalje ono na prvi pogled. Kad mi se nešto svidi, kupim. Ne žalim potrošiti. Ne idem često u šoping, ali kada odem, kupim dosta toga.

Koji je najskuplji komad u vašem ormaru?

– Trenutačno je to Burberry kaput i šal, haljine Igora Đuge, Monike Sablić i dvojca Elfs.

Volite li nositi štikle?

– Štikle volim i hodam "kao rođena u njima", ali ipak da ne bude predugo. Kako u svim prigodama plešem, najvažnije mi je uz estetiku da budu udobne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_) on

Gdje najčešće kupujete odjeću?

– Osim u svojih navedenih kreatora, kupujem haljine u "La Perli" i u "Zare". Tamo uvijek nađem nešto za osvježiti dan i ormar.

Što nosite ovog ljeta?

– Obožavam ljeto i luda sam za kupaćim kostimima. Kako sam često na plaži, svi koji me poznaju znaju da nosim bar sedam kupaćih, nekad i više, kao i haljinice za plažu i paree. Sve to kupujem u "Lunariji". Obvezne su kratke "rebe" i razni topići. Ne volim kratki rukav, nego preferiram špaline ili gola ramena.

Koji ste model kupaćeg kostima odabrali za ovo ljeto?

– Uvijek moram imati nekoliko dvodijelnih i nekoliko jednodijelnih. "Lunaria" me je oduševila živim bojama i interesantnim materijalima, a ako se radilo o crnim, da ne bi bili klasični, tu je bilo predivnih krojeva da zastane dah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_) on

U čemu vas nikad nećemo moći vidjeti?

– Ne volim zmijski print na odjeći, ali ovi naši domaći kreatori su toliko dobri da se ne bih čudila da mi ga uspiju zakamuflirati i prezentirati da mi se svidi.

Kakvu frizuru najviše preferirate?

– Prije svega preferiram njegovanu kosu, i to mi je broj 1. Volim i ravnu i valovitu, ali više u frizerskoj radinosti. Najmanje moju prirodnu kovrčavu jer je nekad neukrotiva i volim kada je stručnjaci srede. Držim se one "daj dite materi". Naučila sam na najbolje i jako sam osjetljiva ako se prema mojoj kosi pristupa površno. Kosa mi je ricasta i samim tim suha, s pramenovima, dvaput tjedno fenirana i sretna sam što je uz sve navedeno duga, zdrava i sjajna zahvaljujući mom timu, koji me i u ljetne dane opskrbi s uljima i sprejevima za zaštitu od sunca i soli.

Kako provodite ljeto? Imate li neku posebnu njegu kad se nađete izloženi suncu?

– Ljeti sam dosta na plaži i znam pretjerati sa suncem. Mažem se s kremama i pokušavam je hraniti maksimalno. Lice krijem koliko mogu jer u moru mene ne možete vidjeti sa šeširom. Ipak sam preaktivna za "tetkasto toćavanje". Na lice faktor 50, na tijelo 30, i akcija. Moja torba za more je ogromna i uvijek puna!

Naslovnica Showbizz