Mozaik Showbizz

Vjenčanje za dan

'Suluda' ideja nastala je preko noći, pretvorila im obično ljetovanje u događaj života: poznata glumica izrekla 'da' na odmoru, podijelila fotografiju s događaja

Vjenčanje za dan

Organizacija vjenčanja zna biti stresna, uzeti puno vremena i još više živaca. Ne iznenađuje stoga što se mnogi odlučuju na "bezbolniju" opciju.

Ono što je govornicima engleskog govornog područja poznato kao termin "elope", mogli bismo prevesti kao vjenčanje u bijegu, iako tehnički - to nije to. Neki mladenci jednostavno shvate da im ne treba fešta, više od stotinu uzvanika, barjaktar i trube kako bi proglasili svoju ljubav. 

Samo njih dvoje i povijesna lokacija. Tako bi se, otprilike, mogla opisati svadba Lane Gojak i njenoga supruga Siniše Bajte. Par se ovoga vikenda oženio u Italiji, a prvi su dokaz svoje privatne proslave podijelili prije svega sat vremena na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Gojak (@lana_gojak) on

Pozirali su u Trstu, na Trgu ujedinjenja Italije, a napisali ovo:

"Abbiamo detto per sempre! Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške te učinili jučerašnji dan nezaboravno savršenim! Volimo vas! Srca su nam puna!", napisala je Lana uz fotografiju i otkrila da su se na baš ovakvo vjenčanje odlučili preko noći, a odluka im je pretvorila ljetovanje u događaj života.

Nosila je, otkrila je Lana u "hashtagu", kreaciju zagrebačke dizajnerice Marine Matić, a u svemu je pomogao i konzulat RH u Trstu.

"Veliko hvala Generalnom konzulatu RH u Trstu na velikoj pomoći u organizaciji da se ova naša suluda ideja ostvari ‘preko noći’! U haljini moje jedine @lariemarinamaticmozes biti i nepočešljana mlada bez da to itko primjeti", našalila se mladenka.

Lana je domaćoj publici ponajviše poznata po seriji "Ne daj se Nina", u kojoj je glumila "neuglednu" Ninu ("Ugly Betty"), a gledali smo je i u "Čistoj ljubavi". U vezi s Bajtom četiri je godine, a lani su se zaručili.

Naslovnica Showbizz