Mozaik Showbizz

Obitelj se širi

Nakon tragedije u kojoj je izgubila zaručnika, pronašli su je golu i slomljenu: poznata manekenka u 41. godini čeka prvu bebu s poduzetnikom, potpuno je preokrenula svoj život

Obitelj se širi

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, Čehinja Petra Nemcova (41) objavila je na Instagramu da očekuje svoje prvo dijete. 

- Naša obitelj se širi, kao i moj trbuh. Osjećam takvu zahvalnost jer nas je svemir tako brzo blagoslovio ovim božanstvenim darom -  napisala je uz Petra uz fotografiju i dodala da je fotografiju snimio muž, koji je već sad najbolji tata na svijetu.

Nemcova je od 2018. godine u sretnoj vezi s poduzetnikom Benjaminom Larretcheom. Vjenčali su se na maloj privatnoj ceremoniji u Arizoni početkom kolovoza ove godine. Iako inače drži do svoje privatnosti, Nemcova je, na Instagramu obavijestila fanove da se udala.

-Sretni smo što možemo podijeliti s vama vijest da smo se vjenčali na maloj privatnoj ceremoniji - napisala je na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nemcova (@pnemcova) on

Inače, iako se brzo nametnula kao važno ime u svijetu mode, život ove ljepotice obilježili su i teški trenuci.

Naime, njezin zaručnik, fotograf Simon Atlee stradao je tijekom tsunamija na Tajlandu 2004. godine. I manekenka je jedva preživjela, i to tako što se satima držala za stablo palme. Pronašli su ju nakon osam sati golu, s brojnim unutarnjim ozljedama i slomljenim rebrima. Kada je u takvom stanju dovezena u bolnicu, rekli su joj da neće moći hodati.

- Stvari se u životu događaju s razlogom. Vi birate. Možete ići naprijed i pokušati napraviti nešto od svog života ili odustati – izjavila je manekenka 2011. godine za Daily Mail

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nemcova (@pnemcova) on

Zbog tog iskustva, vođena snažnom željom da pomogne ljudima, ljepotica je osnovala zakladu zakladu “Happy Hearts” koja pomaže ljudima koje su pogodile prirodne nesreće. 

Naslovnica Showbizz