Mozaik Showbizz

Počinje ludnica

Zagrijavanje za 'Ultru' starta večeras: splitski klub ugostit će dvije svjetske elektronske zvijezde, a zna se i tko će zabavljati ekipu po otocima; Evo program za željne zabave van Parka mladeži

Počinje ludnica

Resistance Opening Party službeni je početak sedmog festivalskog izdanja "Ultre" u Hrvatskoj, a iza DJ pulta u klubu Hemingway večeras će se, 11. srpnja, naći Eats Everything B2B Patrick Topping.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Topping (@patricktopping) on

Riječ je o već dobro poznatom formatu Back to Back svirke, a ove glazbenike ne treba posebno predstavljati. Daniel Pierce je engleska elektronska zvijezda koja od 2011. godine, pod imenom Eats Everything, uspješno djeluje na glazbenoj sceni. Patrick Topping također stiže iz Velike Britanije, a njegova su specijalnot tech, house i techno zarazni plesni ritmovi i melodije.

Partyji po hrvatskim otocima kreću s Bola. U 585 klubu i ove će se godine održati Regatta Brač. Za posjetitelje se sprema prava ludnica uz vrlo traženi američki trojac Cheat Codes te Vanillaze, domaće glazbenike koji su se vratili s velike turneje po Aziji. Gotovo je nemoguće upaliti radio, a da se ne čuje jedan od hitova trenutno najtraženijeg svjetskog glazbenog trojca - Cheat Codes.

 

Predstavljaju ga Trevor Dahl, Matthew Russell i Kevin Ford. Grupa se istaknula pjesmom "Sex" iz 2016., a singlom "No promises" iz 2017., u kojem surađuju s američkom pop zvijezdom Demi Lovato, dosegli su vrhunac na top listama u SAD-u, Velikoj Britaniji i Australiji. Dečki će zasvirati svoje brojne hitove, a na velikoj poljudskoh pozornici čut će se i aktualni singl "Who's Got Your Love".

Posljednja stanica ovogodišnjeg ultimativnog iskustva je Resistance Vis Closing Party, koji je rezerviran za 17. srpnja, a održat će se, već tradicionalno, u bajkovitoj tvrđavi Fortica. Ovo posebno druženje uz zalazak sunca i pogled na Jadransko more, za samo tisuću posjetitelja obilježit će britanska house i dance zvijezda Nic Fanciulli i Art Department, kanadski glazbenici koji su udružili snage i svijetu ponudili brojne glazbene uspješnice. 

 

Časopis Guardian, Rolling Stone, Billboard, Vogue, ID, Nylon i Vibe pisali su o ovome dvojcu kao fenomenu koji može stati uz bok Daft Punku.

Raspored partyja možete pogledati i ovdje.

Naslovnica Showbizz