Mozaik Showbizz

MOĆNE ŽENE

Prelijepa pjevačica i majka troje djece pokazala puteno tijelo i napravila pomutnju na ulici; Evo što je natjeralo na senzualno poziranje u 49-oj godini, Ellu nije mogla odbiti...

MOĆNE ŽENE

Ispred Muzeja antičkog stakla u Zadru predstavljena je nova modna kolekcija modne povratnice, kreatorice Elle Dušević.

Prolaznici su ostali zatečeni, ali i dojmljeni kadrovima u kojima je pozirala zadarska jazz pjevačica Martine Thomas, koja je oduševljeno pristala biti dijelom Elline modne priče.

Ella Dušević je tako, nakon desetogodišnje kreatorske pauze, dizajnirala kupaći program, majice i haljine, za koje je odmah znala da će ih sjajno predstaviti ova senzualna glazbenica.

Martine je prezadovoljna kolekcijom koju, kako je priznala, sama namjerava nositi i mnogo duže nego što je trebala danas za potrebe snimanja.

Martine Thomas je pjevačica haićanskih korijena koja već 19 godina živi i radi u Zadru i majka je trogodišnje djevojčice, te dvoje starije djece u dobi od 17 i 21 godinu.

Ljepota nisu samo vitke i mlade djevojke

Svojom pojavom i vrsnim vokalom godinama oduševljava publiku, koja će nesumnjivo s komplimentima nagraditi i ovaj njezin manekenski angažman.

Dizajnerica Ella Dušević je objasnila zašto je baš angažirala Martine.

"Željela sam s ovim osvijestiti žene da ljepota nisu samo visoke, vitke, mlade djevojke. I mi starije dame, koje imamo oblina, zaslužujemo jedan dobar, trendovski beach look" – ustvrdila je Ella za Zadarski.hr,  istaknuvši da se danas konačno treba mijenjati negativna slika koju većina žena ima o sebi. 

Jedan od kupaćih kostima, što je poseban kuriozitet, načinjen je od plastičnog papira, kakvim se štite pituri dok rade. 

"Taj kupaći trebao bi biti za jednokratnu upotrebu, no materijal je zahvalan i može se prati. Čvrst je, neće se raspasti na plaži i nećete ostati bez njega – kroz smijeh je objasnila.

Svoj proizvod želi predstaviti hotelskim lancima te ga brendirati. 

Naslovnica Showbizz