Mozaik Showbizz

Za Majčin dan

'Ovako je sve počelo...': manekenka pokazala kako je izgledalo prvo dojenje njene kćerkice; Intimna snimka oduševila preko milijun ljudi, naročito zbog mamine reakcije

Za Majčin dan

Druge nedjelje u svibnju već tradicionalno obilježavamo Majčin dan. Zahvalnost i poštovanje će, ne sumnjamo, mnogi svojim majkama izreći i na društvenim mrežama, a prva je to danas učinila Heidi Klum, na nešto drugačiji način.

Njemački supermodel s američkom adresom, Heidi je godinama poznata u celebrity krugovima kao predana mama svojoj dječici, njih čak četvero. Nerijetko su ju fotografi hvatali u trenucima druženja s njenim "pačićima", u šetnji, šopingu i ostalim svakodnevnim situacijama jedne mame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂🤣😛🤗HAPPY #mothersday to all the Moms around the World 😘 #DankeMama

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

O tome koliko je majčinstvo ozbiljan, ispunjujući, ali i iscrpljujući posao, Heidi je često progovarala i u medijima. Otac njene najstarije kćerkice Leni (Helene), danas 15-godišnjakinje, Flavio Briatore, nikada nije bio uključen u odgoj djeteta - manekenka je, dapače, u više navrata naglasila kako je jedini "pravi" otac njene djece pjevač Seal s kojim je bila u dugogodišnjem braku.

U toj su vezi rođeni i ostali mališani: sinovi Henry i Johan te kćerkica Lou. Unatoč tomu što brak nije potrajao, Seal i dalje djecu redovito viđa, a s bivšom suprugom zadržao je korektan odnos.

Heidi se pak danas, shodno datumu koji nam slijedi, prisjetila intimnog trenutka, prvog u kojemu se u svakome pogledu i u potpunosti osjetila kao majka. Objavila je na Instagramu simpatičnu snimku prvog dojenja svoje najstarije kćeri Leni, a njena reakcija na to iskustvo oduševila je mnoge njene pratitelje - objavu je "lajkalo" preko milijun ljudi. Među njima većina ističe kako je Heidina reakcija "iskrena".

"... i ovako je sve počelo, za mene kao Majku. Prvi dan s Leni. Osjećam se blagoslovljenom s četvero prekrasne djece: Leni, Henryjem, Johanom i Lou", piše Heidi u spomen svim mamama.

Naslovnica Showbizz