Mozaik Showbizz

KAO NA EKSKURZIJI

'Između nas su frcale iskre kao vatromet!'; seksi Ryan Reynoldsu u Rovinju se pridružila slavna supruga, fotografije otkrivaju kako će nas proslaviti u svijetu

KAO NA EKSKURZIJI

Glumcu Ryanu Reynoldsu (42) u Rovinju se pridružila i supruga, popularna glumica Blake Lively (31), objavio je glumac na svom Instagramu, a vijest su već prenijeli veliki svjetski mediji.

Time je otkrio da snimanje blockbustera "Hitman's Wife Bodyguard" (preveden kao "Čuvaj me s leđa“) nije jedini razlog njegovog boravka u našoj zemlji.

"Snimamo najnoviji spot za džin u Hrvatskoj" - napisao je, naime, glumac uz fotografiju sa seta i zahvalio cijeloj glumačkoj ekipi kao i svojoj ženi Blake na snimljenoj fotografiji.

Na snimanju reklame za alkoholno piće Aviation American Gin, Blake Lively pokazala je još jednom svoju prirodnu ljepotu, sjedeći bez šminke i razbarušene kose u muževu krilu.

Javnost je najviše pamti po ulozi u seriji "Gossip Girl“ (Tračerice), a Ryana je je upoznala 2010. na snimanju filma "Green Lantern“.

Ryan je tada bio u braku sa glumicom Scarlett Johansson, a Blake u vezi sa glumcem Pennom Badgleyem. Nakon što su oboje prekinuli s tadašnjim partnerima, ponovno su krenuli na spojeve.

"Ona je bila na spoju sa drugim muškarcem, a ja sa drugom ženom. To je vjerojatno bio najčudniji spoj ikada, jer između nas su frcale iskre kao da je vatromet!" - prepričao je tako Ryan početak njihove veze.

Na društvenim mrežama tijekom boravka u Rovinju glumac ne krije oduševljenje našom zemljom.

Zajedno s kolegama Salmom Hayek i Samuelom L. Jacksonom Ryan se, sudeći prema fotografijama, dobro zabavlja.

Atraktivna Salma s plavom perikom na jednoj je snimci preuzela ulogu Ryanove fatalne partnerice u reklami.

Ryan se našalio i na račun udaraca "koje je zaradio u Hrvatskoj", ali i svojih jedriličarskih vještina...

Naslovnica Showbizz