Mozaik Showbizz

MODNi NEUKUS?

'Izgleda neukusno i jeftino': supruga Željka Joksimovića odgovorila hejterima koji su je prozvali zbog haljine u programu uživo

MODNi NEUKUS?

- Ako je najveći problem u našoj zemlji što sam ja obukla, onda me to raduje i zabavlja u isto vrijeme, kazala je supruga Željka Joksimovića nakon što su je gledatelji obasuli negativnim kritikama na račun odjeće u kojoj se pojavila dok je vodila jutarnju emisiju na Prvoj srpskoj televiziji.

Jovana je na sebi imala haljinu neobičnog kroja i boje koja je zbunjivala gledatelje ispred malih ekrana. Naime, donji dio je bio crvene boje, a gornji napravljen u kombinaciji čipke i materijala boje kože pa se doimalo kao da nema ništa na sebi. Gledatelji su ismijali i crvenu liniju koja se protezala preko njezinih grudi.

- Izgleda neukusno i jeftino, ne znam kako se uopće može takva pojaviti pred kamerom, jedan je od komentara na društvenim mrežama. Ovo nije prvi put da se Jovana našla na meti kritika jer voditeljicu često prozivaju zbog načina na koji vodi jutarnji program.

- Nije uopće nikakav problem u njezinoj haljini, već u cijelom vođenju emisije. Stalno prekida sugovornike, a nekad zna biti i jako drska. Loša voditeljica, još je jedan od komentara, koji Jovanu, sudeći po njezinoj reakciji, i ne zamaraju previše.

Naslovnica Showbizz