Mozaik Showbizz

Pogled na grad

Srpska tenisačica i njen suprug, poznati nogometaš, na dnevnoj bazi uživaju u luksuzu: zavirite u njihov 'stančić', možda vas iznenadi cifra koju mjesečno izdvajaju za najam

Pogled na grad

Ne tako davno svjetski su se mediji raspisali o luksuznom stanu srpske tenisačice Ane Ivanović i njenoga supruga Bastiana Schweinsteigera, no do danas nismo dobili detaljniji uvid u prostor koji je toliko zaintrigirao javnost.

Neki još uvijek ne vide čemu čuđenje, drugi ne mogu doći k sebi od glamura, ali tako to obično biva. "Stančić" od 230 kvadratnih metara postao je dom ovome sportrskome paru, a za njega izdvajaju mjesečno čak 30 000 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @voguegermany and @alexilubomirski for the amazing shoot, it was truly unforgettable!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Stanarina je samo na tragu količine ulaganja koja su zaljubljeni, odnedavno novopečeni roditelji, uložili u svoje gnijezdo. Hladnjak prepun skupih pića (čak je i voda "flaširana", a riječ je i o posebnome tipu), najmoderniji namještaj i oprema vidljivi su u snimci koja je osvanula na YouTube kanalu Lu Lu Lifestyle, a prikazuje upravo apartman u kojemu Ivanović i suprug nogometaš stanuju sa svojim djetetom, jednogodišnjim Lukom koji je prije samo dva dana proslavio prvi rođendan.

Što se luksuza dalje tiče, neke će zbuniti podatak da se dotični stan nalazi u hotelu "Valdorf Astoria", no iznajmljivanje penthousea u luksuznim svjetskim hotelima i inače je praksa brojnih svjetskih zvijezda. Stan para Ivanović Schweinsteiger uza sve "pluseve" ima i onaj da gleda na jezero Michigan, što je nemali broj fanova okarakterizirao kao onaj najznačajniji.

Onaj dio koji se nije pomamio za kupaonicom u mramoru ili pak umjetninama na zidu. No ima i onih koji su prokomentirali da je, na kraju krajeva, riječ "samo" o hotelskoj sobi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentine’s my love ❤

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Naslovnica Showbizz