Mozaik Showbizz

Nakon drame

Je li Seve ovim potezom iskopirala Cecu? Splićanka konačno stala na kraj naklapanjima zlih jezika, no jedan detalj je sporan

Nakon drame

Iako je Severina novi album izbacila prije samo tjedan dana, a prije toga gotovo da se nitko i ne sjeća kada je to isto učinila, vijest o novom projektu najpoznatije Splićanke na Balkanu i nije odjeknula poput bombe. 

No u otprilike isto vrijeme prolomila se pak ona o tome da je raskinula dugogodišnju suradnju s menadžerom Tomicom Petrovićem, pa su mnogi upravo u novonastaloj drami krenuli tražiti razloge što je album "podbacio". Gdje je uopće Seve, zašto ne promovira na veliko, hoće li se dogoditi neki, "pravi" hit... Pitanja su se samo nagužvala prostorom društvenih mreža, na neka od njih još se ne zna odgovor.

'Kojići su preuzeli Severinu, odrekla se puno bliskih ljudi!': pukla je jedna od najčvršćih veza na estradi i isplivava 'prljavi veš'; Splićanka je postala sumnjičava oko novca

U isto pak vrijeme Seve ne posustaje; "štanca" pjesmu za pjesmom, spot za spotom, a svaki od njih ima milijunske preglede na YouTubeu. No nezadovoljna publika pronašla je zamjerku i u ovoj njenoj pustoj aktivnosti: fali im, treba im, priželjkuju - hit.

Danas se konačno pojavila pjesma koja "miriše" na to, kako su odmah požurili komentirati oni koji su Sevi jučer greške tražili. Pjesma se zove "Popila", zvuči "bogato", kako je netko primijetio u komentarima, oduševljava na prvu, ali sporan je ovaj put spot.

U videu za pjesmu mnogi su, naime, uočili poveznicu s pjesmom "Trepni" Cece Ražnatović. Ne toliko s pjesmom, koliko s osebujnim stilom i načinom na koji je spot snimljen. 

Filteri, ispisan tekst pjesme i cjelokupni dojam zaista podsjećaju jedno na drugo, no i za to postoj razlog. Severina je za čovjeka koji će potpisati uradak izabrala 26-godišnjeg Ljubu Stefanovića, koji je jedan od trenutno omiljenih suradnika brojnim srpskim, ali i svjetskim zvijezdama.

Talentirani Ljuba, na prvi pogled je jasno, ima "mota" kada je u pitanju produkcija i oprema videa koje izbacuje u javnost, a svakome uratku da i svoj osebujni pečat. Upravo to navelo je neke korisnike društvenih mreža da na brzinu prokomentiraju kako je Sevka Cecu "iskopirala".

Sporno bi moglo biti jedino to što se uistinu neki vizualni elementi ponavljaju, no Splićanku, a i njenoga suradnika, izvlači to što pjesma nije ni na tragu Cecine. Svaka sličnost je, očigledno, slučajna.

Naslovnica Showbizz