Mozaik Showbizz

'Istina drugačija'

'Evo me doma, u kući, u Zadru...': Mladen Grdović oglasio se o navodnom uhićenju, evo što poručuje javnosti

'Istina drugačija'

Vijest kako je Mladen Grdović završio u pritvoru nakon što je verbalno napao suprugu Brankicu i njenu prijateljicu od jutra izaziva reakcije, a svoju je stranu odlučio iznijeti u javnost i sam pjevač. Njegovu izjavu donosimo u cijelosti.

Pjevač opet uhićen zbog obiteljskog nasilja: Mladen Grdović na ulici napao suprugu Brankicu i njezinu prijateljicu

"Nisam uhićen! Nisam u zatvoru! Evo me doma, u kući, u Zadru. Odmaram. Zajedno sa suprugom Brankicom, kolegama iz benda i cijelim mojim timom završavam posljednje pripreme za spektakularni koncert u Zadru 15. veljače kojim ću obilježiti 40 godina uspješne karijere. Generalna proba bit će po planu ove subote, a na koncertu će 'gorit' dvorana jer očekujemo tisuće ljudi iz cijele Dalmacije koji su već najavili svoj dolazak. U svemu ovome imam beskrajnu podršku cijele moje obitelji i na to sam neizmerno ponosan. 

Sve nas žalosti što ovakve neprovjerene informacije često nađu svoj put do medija, a istina ne može biti drugačija. Zato Vas sve pozivam na koncert da vas glazbom razuvjerim. Iako me takve neistine bole, neću nikome dopustiti da mi pokvari ovaj trijumf karijere. Svi ste pozvani na koncert, bit će to posebna noć", poručio je Grdović svojim obožavateljima.

Naslovnica Showbizz