Mozaik Showbizz

sretno mladenci!

Oženio se naš proslavljeni tenisač Marin Čilić! Zajedno sa svojom Kristinom stao je pred oltar nakon osam godina veze, a ceremonija je održana u Cavtatu

sretno mladenci!

Naš proslavljeni tenisač Marin Čilić i njegova izabranica Kristina Milković vjenčali su se poslijepodne u Crkvi svetog Nikole u Cavtatu, piše Dubrovački vjesnik.

Iako najavljeno kao intimna ceremonija, vjenčanje očekivano nije moglo proći bez medijske pažnje a posebnu pozornost privukla je mladenka u jednostavnoj dizajnerskoj vjenčanici spuštenih ramena.

Mladoženja je odabrao klasično crno odijelo s bijelom košuljom i crnom leptir mašnom, dok se Kristina odlučila za poseban detalj, konavoske zlatne naušnice.

Nakon svadbenog obreda, proslava će se nastaviti u tvrđavi Revelin gdje će oko 400 gostiju koje će zabavljati Gibonni. Mladenci su izričito zabranili fotografiranje kako bi svoj dan proslavili bez medijske pompe.

Marin i lijepa Kristina upoznali su se u Dubrovniku još 2008. na Davis Cupu na kojem je Kristina radila kao hostesa.

Marin je finalist Wimbledona, a Kristina vlasnica diploma iz psihologije i politologije, a oboje su poznati po jednostavnosti i pristupačnosti koje su pokazali i ovom prigodom, prenosi Dubrovački vjesnik.

Naslovnica Showbizz