Mozaik Promo

HUMANITARNA  AKCIJA

Koncert "Zbog jedne ljubavi"

HUMANITARNA  AKCIJA

U okviru ove velike humanitarne akcije, uz potporu HNK Hajduk,  u subotu 20. travnja u 17:30 sati na poljudskom stadionu, uoči jadranskog derbija Hajduk – Rijeka,  bit će održan i humanitarni koncert „Zbog jedne ljubavi.“  Svoje sudjelovanje na koncertu potvrdili su Alen Nižetić, Hari Rončević, Klapa Šufit i Grupa Viva. Ulaznica za nogometnu utakmicu, ujedno je ulaznica i za koncert.

Lions klub Split organizira humanitarnu akciju “Zbog jedne ljubavi”, koja za cilj ima prikupiti novčana sredstva potrebna za adaptaciju postojećih prostorija Jedinica liječenja Zavoda za dječju hematologiju, onkologiju, kliničku imunologiju i genetiku Klinike za dječje bolesti KBC Split.

 

 

Klinika za dječje bolesti je ponijela prestižan naslov: “Dječji odjel - prijatelj djece” te je roditeljima omogućen 24-satni boravak uz svoje dijete tijekom trajanja hospitalizacije. Zbog toga je neophodno unaprijediti postojeće uvjete, što zahtjeva dodatno preuređenje i renoviranje  prostorija u Zavodu za hemato-onkologiju, kao i nabavku novog namještaja i opreme. Radovi će uključivati, između ostalog, zamjenu podova, odnosno postavljanje antistatičkog linoleuma kako bi se spriječile infekcije, uređenje sanitarnih čvorova, osobito u sobama za izolaciju djece, te preuređenje ambulante u kojoj se izvode dijagnostičko - terapijski postupci.  Ovom humanitarnom akcijom će se, zasigurno, unaprijediti uvjeti boravka u Zavodu za hemato-onkologiju  pridonijeti daljnjem uređenju i opremanju Klinike za dječje bolesti, a sve s ciljem promicanja humanizacije bolničkog liječenja.

Humanitarna akcija “Zbog jedne ljubavi” trajat će od 1. travnja do 28. lipnja ove godine. Ciljani iznos akcije je 108.000,00 kn,  a sredstva će se prikupljati  izravnim uplatama na račun IBAN: HR5124840081502011742 kod Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb te pozivom na humanitarni broj 060 9001 (cijena poziva 6,25kn).

Naslovnica Promo