Mozaik Društvena mreža

SLATKE USPOMENE

Viki Rađa se zaželjela starih dana, na proslavu rođendana s prijom otišla s Prometovom 'tricom' i objavila fotografiju; 'Vidili smo te na Brdima, mislimo se ma nije ovo ona...'

SLATKE USPOMENE

Svi smo nostalgični za srednjoškolskim i studentskim danima, u valu lijepih sjećanja i emocija i vožnja javnim gradskim prijevozom obavijena je oblakom romantike.

U takvom je "filmu" očito ovih dana i Viktorija Rađa, koja je na proslavu svog rođendana u društvu prijateljice iz davnih dana Maje Batarelo odlučila krenuti baš kao nekada, ne luksuznim terencem, nego "Prometovim" busom.

Na Instagramu je objavila fotografiju snimljenu na "stanici kraj Auto Hrvatske", jednoj od najfrekventnijih u Splitu, i ispisala pojašnjenje:

"Eto!!! Sretan mi moj mali mladi rođendan!!!! Nas dvi ko nekad (osim šta je gospoja vozila motor i mene ucjenjivala da ću na bus), stvarno smo sile na gradski autobus da odemo proslavit moj rođendan...".

Gospođa bivša motoristica i gospođa Rađa pobrale su emotikone oduševljenja od dobrih poznavatelja splitskih "Prometovih" linija, poput Ane Gruice i Petra Nižetić, koje su njima putovale iz Sitnog Gornjeg, odnosno s Mertojaka.

"I ja sam prošlo lito sila na na tricu.. baš mi je falila" - otkrila je Petra iz San Francisca, gdje prolaze prva majčinska iskustva sa svojim malenim Jozom.

Viktoriji su pratiteljice na Instagramu otkrile da su je vidile i na autobusnoj stanici na Brdima (gdje je živjela kao djevojka).

"Viđene ste i na stanici na Brdima, bilo je: Jel ovooo Viki... Ma nijeee, di će ona bit na stanici!".

Slavka Sobina je zanimalo jesu se švercale, a Viki je otkrila da je možda i imala te namjere.

"Ma šupak žena, boji se da će je izbacit!" - napisala je "na konto" prijateljice.

"Naravno da ne, punimo proračun!" - odgovorila je Maja.

Viki Rađa je inače nedavno "posramila" svoje prijateljice i brojne poznate Hrvatice objavom fotografije na kojoj je pozirala modnom fotografu Šimi Eškinji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za Story Ljeto, Bog Šime Eškinja i ja malo smo se podružili 👏🏻🌴🌊☀️ . . . #maldivi

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on


"Bolesno, bezobrazno i zločesto prema nama smrtnicama" - napisala joj je Marijana Barinić.

"Jao majko!" - bilo je sve što je uspjela reći Nina Badrić.

"Boginja" - ustvrdila je Mirta Šurjak.

 

 

 

 


 

Naslovnica Društvena mreža