Mozaik Društvena mreža

Je li moguće?!

Imate li je i vi? Navodno sve žene na svijetu nose pjegu na potpuno istome mjestu na ruci, fotografije samo idu tome u dokaz

Je li moguće?!

Društvene mreže gore od komentara zbunjenih žena. Nakon što je jedna korisnica Twittera objavila galeriju fotografija koje prikazuju različita ženska zapešća, ali s identičnim pjegama na potpuno istome mjestu, uslijedile su objave kao potvrda teoriji - sve žene na svijetu nose "čarobni madež".

"Dame... Imate li i vi pjegu na zapešću ili je samo mit?", upitala je, polu u šali, korisnica, da bi dobila potvrdan odgovor od tolike količine žena da zacijelo nije očekivala ništa približno. 50 000 ljudi "lajkalo" je objavu, tisuće žena reagirale su potvrdno.

Smeđu točkicu zaista ponosno nose žene diljem svijeta, ali ipak ima komentara onih, pomalo razočaranih, koje se ne mogu pohvaliti ovim obilježjem. Onda kad je teorija postala malo previše čudna, mit su razbile pripadnice ljepšeg spola koje su ogolile svoja zapešća i nisu pronašle ništa slično maloj pjegi. 

Javili su se i neki muškarci, sa jedinim logičnim zaključkom. "Izgleda da sam i ja žena", napisao je jedan korisnik Twittera uz dokaz pjegice. 

Naslovnica Društvena mreža