Mozaik Društvena mreža

Tajna 'mantra'

Otključala Instagram i sve ostavila 'paf': zadnje objave Anne Sasso potvrđuju da i u 56. godini izgleda kao kultna 'Pipi djevojka'

Tajna 'mantra'

Bivša Miss Jugoslavije i slavna Pipi djevojka, Ana Sasso, zadnjih godina u javnosti nije naročito aktivna, a i na društvenim mrežama splitska je ljepotica uglavnom zadržavala određenu dozu privatnosti. No danas je odlučila to promijeniti i uvid u svoj Instagram profil omogućiti široj javnosti.

Otključala ga je i pokazala onima koji ju nisu drugačije ni zapamtili, da je još uvijek slika 'Pipi djevojke' iz zlatnog doba svojeg djelovanja. Zanosna Ana još uvijek preferira upravo fotografije s plaže, one na kojima pozira na brodu ili pak izranja iz mora u prepoznatljivoj maniri...

 

U neke od zadnje objavljenih fotografija uključila je i produbljene poruke koje otkrivaju njenu mantru kada je dobar izgled u pitanju. Na pragu 57. godine, Sasso otkriva da sve kreće - iznutra.

"Kada voliš sebe, sjajiš iznutra. Privlačiš ljude koji vole, poštuju i cijene tvoju energiju. Sve počinje tvojim mišljenjem o samoj sebi. Počni se osjećati vrijedna, cijenjena i shvati da zaslužuješ najbolje što život pruža. Budi magnetična!", piše Splićanka svojim pratiteljicama.

No ostale njene objave potvrđuju da se Sasso itekako brine i za onaj "vanjski" dio. Zimi kleše mišiće u teretani, a kondiciju održava na skijanju, ljeti na plaži ne pozira samo, već prepliva more oko splitskih plaža uzduž i poprijeko, a tu su i šetnje sa psićem. 

"Život je kao i fotografija, kad se nasmješiš,bolje ispadne", poručuje u jednoj od zadnjih objava uvijek dotjerana i raspoložena Sasso.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Život je kao i fotografija, kad se nasmješiš,bolje ispadne🤗😉 #lovemylife❤💕

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕😊💞❤🥰 #birthdaygirl🎀 🎂🥂

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63) on

Naslovnica Društvena mreža