Mozaik Društvena mreža

GOLEMA PODRŠKA

Britney Spears se noćas javila s psihijatrije, pogledajte video: Moram se nositi s teškim stvarima, vratit ću se...

GOLEMA PODRŠKA

Britney Spears očito prolazi jedno od najtežih razdoblja u svom životu, smrt oca, za kojeg je bila uiznimno vezana i koji joj je bio jedini pravi oslonac u svim dramama njenog života, ozbiljno je poljuljala ionako godinama labilno psihičko stanje pjevačice.

Prijavila se u kliniku za mentalno liječenje, a fanovima se obratila u kratkom videu na Instagramu, uz kojeg je ispisala nešto duži status.

"Obraćam se svima vama koji se brinete za mene. Moja obitelj je prošla dosta teško razdoblje u posljednje vrijeme i ja se moram nositi sa svim tim. Ali, ne brinite, vratit ću se uskoro..." - ispričala je pjevačica u kameru, a na njenom izgledu se vidi koliko je istraumatizirana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago... I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment 🌸🌸🌸 You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Britney je htjela pojasniti još neke stvari, pa je napisala:

"Htjela sam vas pozdraviti jer su priče otišle izvan kontrole. Wow! Puno je tračeva, prijetnji smrću mojoj obitelji i timu, toliko se ludih stvari priča. Pokušavam predahnuti, ali sve postaje samo teže zbog svega što se događa. Ne vjerujte svemu što čujete i pročitate.

Te lažne mailove pisao je Sam Lutfi prije mnogo godina... Nisam ih ja pisala. On je komunicirao s mojim timom putem lažnih mail adresa. Nalazim se u osjetljivom razdoblju, ali radim ono što je najbolje za mene u ovom trenutku".

Objava pjevačice naišla je veliku podršku među poklonicima i prijateljima.

"Volimo te, Britney" - poručila joj je Miley Cyrus.

Naslovnica Društvena mreža