Mozaik Društvena mreža

Više od 'pločica'

Ono što žene traže kod muškaraca nema veze s izgledom: pogledajte ove idealne 'primjerke', možda ih viđate u autobusu

Više od 'pločica'

Nabildani muškarci koji misle da su dovoljno tajnoviti jer imaju sunčane naočale, a svu rječitost iskazuju tetovažama s mudrim izrekama vjerojatno privlače određen broj ljudi. Vjerojatno i imaju određen broj pratitelja na društvenim mrežama, pod uvjetom da su odlučili svoju osobnost podijeliti s drugima.

No čini se da ljepotane s malo riječi, a puno fotografija ipak "tuku" oni koji ipak ponekad zavire u nešto osim ekrana vlastitog mobitela ili, još gore, prednje kamere istoga. 

A ako vam ovaj zaključak zvuči čudno, odložite na trenutak uteg i prestanite pregledavati sinoćnje selfije u potrazi za onim "objavljivim" - promotrite na trenutak jedan od popularnijih "čudnih" profila na Instagramu, kako ovoga nazva TheExposure.

S više od milijun pratitelja, profil pokrenut davne 2016., unatoč ne tako čestom objavljivanju novih fotografija, još uvijek drži popularnost na mreži. Zove se "Hot dudes reading" i njegov jedini sadržaj upravo je to - zgodni likovi koji čitaju.

Profil je pokrenulo šest žena i sedam muškaraca koji su za magazin People objasnili da je riječ o ležernoj zabavi, ali i otkrili da je ponekad objava završila i - vezom. Ne iznenađuje jer, kažu, svatko je od njih prilikom svakog fotografiranja bio "uhvaćen", ali zgodni momci s čitalačkim sklonostima nisu im zamjerili; sve bi se pretvorilo u šalu i jedna stvar vodila je drugoj...

Najčešće se radi o muškarcima koji su zadubljeni u knjige tijekom vožnje u podzemnoj željeznici, vlaku ili autobusu, ali nisu objave rezervirane isključivo za ta mjesta. Svaku prati duhovita objava, a ona posljednja podsjetila je korisnike koliko cijene profil i sve zgodne likove koji imaju interes za pisanu riječ.

Fotografija momka koji neobično podsjeća na nedavno preminulog glumca Lukea Perryja, a vozi se u vlaku i zadubljen je u knjigu, "zaradila" je hrpu "lajkova" i podsjetila nas koliko točno cijenimo kada netko osim lijepog lica (iznova i iznova...) pokaže malo osobnosti.

A sigurno i oko sebe možete primijetiti ovakve primjerke, ako, naravno, odlijepite pogled od ekrana mobitela i serije selfija... Pitanje je jedino hoće li primjećivanje biti obostrano.

Naslovnica Društvena mreža