Mozaik Društvena mreža

nos za biznis

Iskreni pokloni ili vješt marketing: poduzetne Hrvatice na Dan žena 'darivaju' svoje fanove s društvenih mreža

nos za biznis

Čestitkama u povodu Dana žena na društvenim mrežama pridružile su se i rijetke domaće ženske zvijezde s crvenih tepiha, od kojih su neke, kao Maja Šuput i Danijela Dvornik, uz prigodne želje malo i trgovale.

Maja je tako svojim štovateljicama čestitala dan u kojem se slave ženska prava, a usput ih pozvala u nagradnu igru sa zanimljivim darom za dvije najsretnije: njenom, kako ih je nazvala super cool zlatnom jaknom i genijalnim čizmama iz posljednje @hm i @moschino kolekcije.

 

 

Danijela Dvornik je na svom Instagramskom profilu stavila fotkicu preslatke unuke Bali, i poželjela sretan dan svim ženama koji se tako osjećaju. I kako je i pojasnila, da ne prođe sve samo u čestitkama, otvorila nagradnu igru u kojem će Ona jedna najsretnija postati vlasnica proizvoda za ljepotu. Ista je priča i s Ellom Dvornik koja nudi nakit od srebra. Jesu li u pitanju iskreni pokloni ili vješt marketing, žene neka procjene.

 

 

 

 

Nina Badrić je decentno Dan žena započela s čestitkama svim ženama, i podsjetila na spektakl koji na taj dan, njoj radni priprema u splitskoj Spaladium Areni. A gdje su poznati hrvatski muški trendsetteri? Netragom nestadoše, malo se koji na društvenim mrežama sjetio Dana žena.

Na sreću još uvijek ima kavalira, nisu izumrla vrsta, a otkrit ćemo vam i gdje žive. U zagrebačkoj redakciji Narodnog radija, i zaslužuju sve pohvale jer su ženski dio postave poslali na wellness dan. I dok su se oni znojili u studiju, cure su uživale u jacuzzijima, saunama, masažama, odmoru.

Znate kako im je u ime ženke ekipe čestitala voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, napisala je: 'Ne bi htjeli stvarati pritisak, ali probajte ovo nadmašiti? Rukavica je bačena, čekamo reakcije.

Naslovnica Društvena mreža