Mozaik Društvena mreža

Viralni izazov

Tenisice ove marke koja je popularna i kod nas imaju skriveni 'talent': vječno padaju na istu stranu, a snimke koje su preplavile društvene mreže to dokazuju 

Viralni izazov

Opsesija društvenim mrežama sigurno ne bi tako dugo potrajala da svako toliko netko od korisnika ne lansira, slučajno, trend koji potom mjesecima animira ostale.

Bilo da je riječ o filteru, hashtagu ili pak izazovu, korisnici Instagrama, Twittera i ostalih platformi iz mjeseca u mjesec lude za najbanalnijim stvarima, a ovaj, novi trend sve je to u paketu.

Kao i obično, i posljednji je viralni izazov pokrenuo jedan ležerni tweet. "Jeste li znali da na koju god stranu bacite vaše Vans tenisice, one padaju okrenute gore?", priupitala je jedna korisnica, uz to objavila snimku kao dokaz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you think this is true? 🤔 Tag somebody who wears Vans! via: @underthepalms DeadStox.com

A post shared by DeadStox® (@thedeadstox) on

Drugi su se zatim osjetili pozvanima to isprobati i zabilježiti i u roku od nekoliko minuta nastao je "vans challenge". Snimke na kojima ponosni vlasnici "vansica" lansiraju svoje tenisice preplavile su Internet, a neke od njih prikazuju zaista nevjerojatne situacije. 

A za izazovom nisu poludjeli samo tinejdžeri. "Upravo sam provela četiri minute gledajući dva odrasla muškarca kako bacaju tenisice", prokomentirala je jednu od snimki korisnica Instagrama, a takvih je, bez imalo pretjerivanja, mnogo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TooFoolee (@toofoolee) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vans Korea (@vans_korea) on

No čini se da je zaključak korisnice koja je pokrenula trend sasvim točan. Zanimljivo kako brend, inače jedan od popularnijih za tenisice u svijetu, nikada nije taj aspekt isticao u reklamnim kampanjama. Možda nakon što izazov izgura neki novi trend i hoće...

 

 

Naslovnica Društvena mreža