Mozaik Društvena mreža

Apsurdna ideja

'Ovo je bolesno, dijete nije reklamni paket!': potez turskog glumca izazvao zgražanje pratitelja, nerođenu bebu 'upratilo' 70 tisuća ljudi

Apsurdna ideja

Svi oni koji su "žugali" Elli Dvornik i ostalim slavnim mamama koje bebicama otvaraju Instagram profile, vjerojatno imaju što reći na potez jednog od poznatijih turskih glumaca danas.

Zgodni Burak Özçivit nije mogao niti čekati da se beba rodi kako bi ju počastio njenim mjestašcem na društvenim mrežama, pa je to učinio dok mu je supruga još uvijek trudna. Nerođena beba skupila je, u roku od samo nekoliko dana, više od 70 tisuća pratitelja.

A ovim je potezom glumac otkrio i neke detalje o bebici; supruga i kolegica glumica poput njega, Fahriye Evcen, na svijet bi trebala donijeti dječačića kojemu je par već odlučio dati ime Karan.

Turskoj javnosti ova ideja nikako nije po volji. Na društvenim mrežama potez je proglašen "apsurdnim", a neki su i prilično oštri.

"Ovo je bolesno. Dijete nije reklamni paket", pišu uznemireni pratitelji, redom roditelji kojima nije palo na pamet pridružiti se hordi pratitelja nerođene bebice.

A iako je mali Karan i prije dolaska na svijet skupio popriličan broj pratitelja, on je pak upratio samo dvoje - mamu i tatu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@burcunozcivit ⚡️

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Naslovnica Društvena mreža